Irish Ferries

Irish Ferries är Irlands ledande färjeföretag som är verksam mellan Irland, Storbritannien och Frankrike för passagerare, fordon och frakt.

Under de senaste åren har Irish Ferries investerat över € 450.000.000 i sin flotta och hamnanläggningar och har nu en av de modernaste flottorna i Europa.

Alla Irish Ferries fartyg har ett utbud av förstklassiga restauranger, kaféer och barer inklusive underhållningszoner och TV-rum.

Irish Ferries är erkänt för sitt engagemang och kvalitet och har vunnit "Best Ferry Company" i Irish Travel Industry Awards och Irish Travel Trade Awards tillsammans med flera andra utmärkelser genom åren.

'Dublin Swift' är den enda snabbfärjan som korsar det irländska havet på bara 1 timma och 49 minuter, 'Ulysses' är en stor kryssningsfärja med bio, 'Ilse of Inishmore' har eleganta hytter i en avslappnad miljö, 'Oscar Wilde' betraktas som den lyxigaste färjan som seglar mellan Rosslare och Frankrike och 'Epsilon' är flottans senaste tillskott.

Använd directferries.se för att hitta Irish Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Irish Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Irish Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Irish Ferries

Omdömen om Irish Ferries

 • "Dublin till Holyhead"

  Faliciteterna var bekväma och det var enkelt att hitta ett säte.

  William' reste med Irish Ferries på Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension"

  Ulysses vi fann mycket rena moderna och acceptabelt efter en resa tidigare till Irland från Liverpool på en P & O färja som var gammal .Men som jag reste med min 91 år gamla mor och vi upptäckte att färjan hade en hiss som vi frågade om det för hemresan . Vi rekommenderades att nämna det till färjan besättningen gång ombord och de skulle rikta oss till en plats nära hissen .Tyvärr när vi gjorde detta besättningsmedlemmen sa att vi borde ha nämnt det innan vi körde på färjan och vi skulle behöva vänta tills de flesta av bilarna hade bordat sedan vända och köra i övervåningen . Vid denna tid alla säten hade vidtagits eller reserverats av människor sätter påsar / rockar på dem och när jag frågade en av dina skötare vad de reserverade platserna var för hon svarade att de var för funktionshindrade. Jag förklarade att min mor var 91 år gammal men skötare hade bara tillät en familj att sitta där en medlem av som hade satt sig och hävdade sätena som inte avaktiverats på något sätt .Skötare gjorde inget försök att göra något för att hjälpa min mamma tills jag begärde var min mor och jag kunde hitta två platser together.She sedan frågade en passagerare om de skulle ha något emot att flytta så vi kunde sitta ner . Detta var snäll men vi kunde verkligen ha ner med en större sits där min mamma skulle ha fastställtsDetta är egentligen inte tänkt som ett klagomål bara en omment om bristen på en uppsättning enhetliga regler som följs av personal till förmån för passagerarna

  Kathleen' reste med Irish Ferries på Ulysses/Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Måste göra"

  Persoanlen var hjälpsamma. Det sparar tid när ma åke. Vi alla var nöjda med resan.

  Michael Murray' reste med Irish Ferries på Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra överfart"

  Vi hade en bra och bekväm resa med Irish Ferries. Maten var bra och varierad. Det fanns gott om utrymme också. Kommer att åka med dom igen!

  Emma' reste med Irish Ferries på Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre