Irish Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Irish Ferries

Irish Ferries är Irlands ledande färjeföretag som är verksam mellan Irland, Storbritannien och Frankrike för passagerare, fordon och frakt.

Under de senaste åren har Irish Ferries investerat över € 450.000.000 i sin flotta och hamnanläggningar och har nu en av de modernaste flottorna i Europa.

Alla Irish Ferries fartyg har ett utbud av förstklassiga restauranger, kaféer och barer inklusive underhållningszoner och TV-rum.

Irish Ferries är erkänt för sitt engagemang och kvalitet och har vunnit "Best Ferry Company" i Irish Travel Industry Awards och Irish Travel Trade Awards tillsammans med flera andra utmärkelser genom åren.

'Dublin Swift' är den enda snabbfärjan som korsar det irländska havet på bara 1 timma och 49 minuter, 'Ulysses' är en stor kryssningsfärja med bio, 'Ilse of Inishmore' har eleganta hytter i en avslappnad miljö, 'Oscar Wilde' betraktas som den lyxigaste färjan som seglar mellan Rosslare och Frankrike och 'Epsilon' är flottans senaste tillskott.

Använd directferries.se för att hitta Irish Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Irish Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Irish Ferries med alternativa rederier.

Irish Ferries routes and ports

Omdömen om Irish Ferries

 • "Sätena"

  Vi resa med Irish ferries var bra, enda dåliga var att det fanns ett begränsat antal med säten ombord. Vi är en familj på fyra personer.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Njöt "

  Förat gången med Irish ferries och det kommer inte att bli den sista. Effektiv, vänligtm rent och bra med utrymme.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin till Holyhead"

  Faliciteterna var bekväma och det var enkelt att hitta ett säte.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension"

  Ulysses vi fann mycket rena moderna och acceptabelt efter en resa tidigare till Irland från Liverpool på en P & O färja som var gammal .Men som jag reste med min 91 år gamla mor och vi upptäckte att färjan hade en hiss som vi frågade om det för hemresan . Vi rekommenderades att nämna det till färjan besättningen gång ombord och de skulle rikta oss till en plats nära hissen .Tyvärr när vi gjorde detta besättningsmedlemmen sa att vi borde ha nämnt det innan vi körde på färjan och vi skulle behöva vänta tills de flesta av bilarna hade bordat sedan vända och köra i övervåningen . Vid denna tid alla säten hade vidtagits eller reserverats av människor sätter påsar / rockar på dem och när jag frågade en av dina skötare vad de reserverade platserna var för hon svarade att de var för funktionshindrade. Jag förklarade att min mor var 91 år gammal men skötare hade bara tillät en familj att sitta där en medlem av som hade satt sig och hävdade sätena som inte avaktiverats på något sätt .Skötare gjorde inget försök att göra något för att hjälpa min mamma tills jag begärde var min mor och jag kunde hitta två platser together.She sedan frågade en passagerare om de skulle ha något emot att flytta så vi kunde sitta ner . Detta var snäll men vi kunde verkligen ha ner med en större sits där min mamma skulle ha fastställtsDetta är egentligen inte tänkt som ett klagomål bara en omment om bristen på en uppsättning enhetliga regler som följs av personal till förmån för passagerarna

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.