Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Fishguard hamn

 • Fishguard hamn med bil

  Österifrån använd M4 och ta direkt till Fishguard och sedan A40 från Carmarthen. Söderifrån följ A40 från Haverfordwest som är kopplad via A40 & A48 till M4 nära Swansea. Norrifrån följ A487 via Aberystwyth och Cardigan. Fishguard är beläget vid korsningen av A40 & A487. Följ skyltarna till hamnen som ligger 1.6 km nordväst om Fishguard centrum.

 • Fishguard hamn med tåg

  Fishguard järnvägstations plattform ligger vid Stena Lines terminal för fotpassagerare. För mer information och bokning besök vår Tåg till Fishguard eller Tåg till Wales sidor

 • Fishguard hamn med buss

  Richards Bros bedriver en busstjänst med stopp vid Fishguard centrum och Goodwick som ankommer fram till hamnen till kl 14.30 färjeavgång. Restiden tar ca 8 minuter från Fishguard.

 • Fishguard hamnadress

  Stena Line, Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU

 • Fishguard övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Fishguard färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Fishguard övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Fishguard färjetjänster

Guide till Fishguard

Guide till Fishguard

Fishguard är en liten stad i Pembrokeshire, Wales. Hamnen i Fishguard Harbour ligger egentligen inte i Fishguard, för den flyttades till Goodwick (ca 1,5 km bort) i början av förra seklet.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.