Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Wales

Rik på historia och vacker natur har Wales en kultur som skiljer sig från resten av Storbritannien. Resenärer lockas till Wales på grund av dess vackra landskap, de öppna vidderna i de fantastiska nationalparker och dess rikedomar av historia och kultur.

Wales ligger på den västra kusten av Storbritannien och har tre nationalparker (inklusive den enda kust nationalpark i Storbritannien), med fem områden av enastående naturskönhet och en befolkning på tre miljoner människor.

I Wales är ett tvåspråkigt land då de talas både engelska och walesiska. Det finns över 400 enaståendeslott att besöka.

Om ni är konstintresserade borde ni åka hit för att se den största impressionistiska konstsamling utanför Paris.

Wales har ett landskap som erbjuder möjligheter för alla typer av aktiviteter som vandring, cykling, klättring, golf, mountainbike, vattensporter, paragliding för att nämna ett fåtal.

Du kan hitta dig själv i en nationalpark eller besöka ett världsarv. När du besöker Wales kommer du lära dig att utforska och upptäcka!

Många konstnärer, poeter och målare har inspirerats av Wales.

Besök Wales och inspireras själv!

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris

Wales recension

 • "Dublin till Holyhead"

  Faliciteterna var bekväma och det var enkelt att hitta ett säte.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension"

  Ulysses vi fann mycket rena moderna och acceptabelt efter en resa tidigare till Irland från Liverpool på en P & O färja som var gammal .Men som jag reste med min 91 år gamla mor och vi upptäckte att färjan hade en hiss som vi frågade om det för hemresan . Vi rekommenderades att nämna det till färjan besättningen gång ombord och de skulle rikta oss till en plats nära hissen .Tyvärr när vi gjorde detta besättningsmedlemmen sa att vi borde ha nämnt det innan vi körde på färjan och vi skulle behöva vänta tills de flesta av bilarna hade bordat sedan vända och köra i övervåningen . Vid denna tid alla säten hade vidtagits eller reserverats av människor sätter påsar / rockar på dem och när jag frågade en av dina skötare vad de reserverade platserna var för hon svarade att de var för funktionshindrade. Jag förklarade att min mor var 91 år gammal men skötare hade bara tillät en familj att sitta där en medlem av som hade satt sig och hävdade sätena som inte avaktiverats på något sätt .Skötare gjorde inget försök att göra något för att hjälpa min mamma tills jag begärde var min mor och jag kunde hitta två platser together.She sedan frågade en passagerare om de skulle ha något emot att flytta så vi kunde sitta ner . Detta var snäll men vi kunde verkligen ha ner med en större sits där min mamma skulle ha fastställtsDetta är egentligen inte tänkt som ett klagomål bara en omment om bristen på en uppsättning enhetliga regler som följs av personal till förmån för passagerarna

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Måste göra"

  Persoanlen var hjälpsamma. Det sparar tid när ma åke. Vi alla var nöjda med resan.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra överfart"

  Vi hade en bra och bekväm resa med Irish Ferries. Maten var bra och varierad. Det fanns gott om utrymme också. Kommer att åka med dom igen!

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Wales