Rosslare
Fishguard
Färjor till Wales
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Rosslare - Fishguard är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Rosslare till Fishguard

Rosslare Fishguard-rutten går mellan Irland och Wales. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Rosslare Fishguard-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rosslare till Fishguard färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till Wales
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Rosslare till Fishguard?

  Färjeresan från Rosslare till Fishguard tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Rosslare till Fishguard?

  Priserna för färjan mellan Rosslare - Fishguard varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 318 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rosslare - Fishguard?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Rosslare och Fishguard, dessa är
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rosslare - Fishguard?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rosslare - Fishguard, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rosslare - Fishguard?

  Ja, mellan Rosslare - Fishguard kan du resan utan bil med
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rosslare - Fishguard?

  Ja, du kan resa med bil mellan Rosslare - Fishguard med
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rosslare - Fishguard?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Rosslare till Fishguard?

  Det är uppskattningsvis 82 sjömil mellan Rosslare och Fishguard.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rosslare till Fishguard

 • "Sommar resa"

  Har aldrig åkt med färja innan. Bokningen online var enkel och v anlände vid termianlen med vårt referensnummer och därefter kunde vi köra på färjan. Många käkade ombord mend et gjorde inte vi. Färjan var ren och bekväm med alla sätena. Allting var smidigt. Jag rekommenderar verkligen Stena.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår semester"

  Vi hade en säker och bekväm resa.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bara om tillräckligt!"

  Lite hackig resa. Man fick begränsad mat. En film visades i kaffe loungen. Helt ok resa.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Precis så""

  Vad mer kan man fråga efter? Enkelt att checka in, bra skyltat, bra med rum, olika alt av mat och underhållningen var en stor bonus.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rosslare

Rosslare, eller Rosslare Strand för att använda byns fullständiga namn, är en by, kustort och hamn i County Wexford, Irland. En lång sandgrop sträcker sig norrut från Rosslare och separerar Wexford Harbour från Irländska sjön. Fram till början av 1920-talet, sträckte sig denna grop många km norrut, nästan ända till Raven Point.. Vid slutet av sandgropen fanns ett litet fort som kallas Ross Fort. Under vintern 1924-1925 kom en storm som förstörde sandgropen och den tvättades gradvis bort. Fortet övergavs och nu är allt som är kvar är en ö vid lågvatten.

Byn har varit populär bland turister i minst 100 år, kanske för att byn är den soligaste platsen på Irland enligt uppgift. Stadens strand har tilldelats blå flagg och lockar därför många badare och familjer.

Den moderna hamnen har många faciliteter inklusive en restaurang och väntområde, en strandbar, incheckning och lekplats för barn, butiker, biluthyrning och valutaväxling, invandringslokaler och Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Guide till Fishguard

Fishguard är en handelstad som tittar över Fishguard Bay och är det största shopping- och handelsstad i norra Pembrokeshire, Wales. Dess popularitet som semestermål har ökat under åren som dess plats är perfekt beläget för att utforska Pembrokeshire Coast National Park, Coast Path, trädbevuxen Gwaun Valley och de många byarna längs kusten och inåt landet till Preseli Hills. Lägre staden Fishguard var en lokalt viktig handelshamn importera kalk och kol och export skiffer, ullprodukter sand mat. Den hade också en liten fiskeflotta fånga sardiner och sill.

Stadens hamn ligger faktiskt i Goodwick, ca 1,5 km från Fishguard. Från hamnen finns färjeförbindelser till Rosslare i Irland med cirka 4 avgångar och 4 ankomster varje dag. Färjeterminalen har ett café som serverar snacks och varma och kalla drycker, en bar och ett antal automater.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.