Rosslare
Fishguard
Färjor till Wales
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rosslare till Fishguard

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 13 avångar i veckan mellan Rosslare och Fishguard. Sträckan mellan Rosslare och Fishguard trafikeras av Stena Line. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rosslare och Fishguard.

Tidtabeller Rosslare till Fishguard

Färjor mellan Rosslare och Fishguard avgår vanligtvis från Rosslare, ca 08:15. Överfarten tar ungefär 3h 30m.

Färjepriser mellan Rosslare och Fishguard

Priserna på en överfast från Rosslare till Fishguard varierar oftast mellan 1974kr och 7121kr*. Genomsnittspriset är 4692kr*. De billigaste priserna mellan Rosslare och Fishguard är ca 497kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1546kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5106kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Fishguard och Rosslare?

Det är ungefär 94.5 miles (152.1km) eller 82.1 sjömil mellan Rosslare och Fishguard.

Kan jag resa med bil mellan Rosslare och Fishguard?

Ja, med Stena Line kan du resa med bil på sträckan mellan Rosslare och Fishguard. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Rosslare och Fishguard.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rosslare och Fishguard?

Ja, fotpassagerare kan resa med Stena Line mellan Rosslare och Fishguard.

Rosslare till Fishguard färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till Wales
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rosslare - Fishguard Sammanfattning av rutt
Land för avresa Irland
Destination Land STORBRITANNIEN
Antal operatörer 1
Operatörer Stena Line
Genomsnittligt pris 4687 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 12
Genomsnittlig seglingstid 3h 30m
Första färjan 08:15
Sista färjan 19:30
Avstånd 82 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Rosslare till Fishguard?

  Färjeresan från Rosslare till Fishguard tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Rosslare till Fishguard?

  Priserna för färjan mellan Rosslare - Fishguard varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 318 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rosslare - Fishguard?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Rosslare och Fishguard, dessa är
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rosslare - Fishguard?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rosslare - Fishguard, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rosslare - Fishguard?

  Ja, mellan Rosslare - Fishguard kan du resan utan bil med
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rosslare - Fishguard?

  Ja, du kan resa med bil mellan Rosslare - Fishguard med
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rosslare - Fishguard?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Rosslare till Fishguard?

  Det är uppskattningsvis 82 sjömil mellan Rosslare och Fishguard.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rosslare till Fishguard

 • "Sommar resa"

  Har aldrig åkt med färja innan. Bokningen online var enkel och v anlände vid termianlen med vårt referensnummer och därefter kunde vi köra på färjan. Många käkade ombord mend et gjorde inte vi. Färjan var ren och bekväm med alla sätena. Allting var smidigt. Jag rekommenderar verkligen Stena.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Effektiv service"

  Incheckningspersonalen var trevliga och hjälpsamma. Effektivt. Det enda dåliga på resan att många dam toaletter var upptagna eller sönder. Det var alltid något med dom. Det hade ju varit bättre om de hade fungerat.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ingen lugn och ro"

  Verkligen bra personal. Det var bra ute på däck och gå rutn där. Det fanns dock inte så många ställe ombord där det verkligen var lugn och ro. Skulle kolla på tv och ta det lugnt med folk satt bara och snackade och tog inte det lugn och titta. Det var väldigt irriterade för jag ville kolla. Men varför går det inte iväg så så man själv kan kolla tv. Väldigt obekväma bänkar också.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra sätt att resa på"

  Alla faciliteter var i närheten och köerna var inte oöverstigliga. Resan tillbaka var en annan sak som det var ganska hackig, men jag upptäckte att ute på däck i solen var ute och området var inte upptagen. Vi låg längs bänkarna i solskenet med vinden i håret och det var ett underbart sätt att resa på! Att ta sig på och av båtarna var problemfritt, personalen i hamnarna och ombord var effektivta. Kommer definitivt att använda denna resa igen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rosslare

Rosslare, eller Rosslare Strand för att använda byns fullständiga namn, är en by, kustort och hamn i County Wexford, Irland. En lång sandgrop sträcker sig norrut från Rosslare och separerar Wexford Harbour från Irländska sjön. Fram till början av 1920-talet, sträckte sig denna grop många km norrut, nästan ända till Raven Point.. Vid slutet av sandgropen fanns ett litet fort som kallas Ross Fort. Under vintern 1924-1925 kom en storm som förstörde sandgropen och den tvättades gradvis bort. Fortet övergavs och nu är allt som är kvar är en ö vid lågvatten.

Byn har varit populär bland turister i minst 100 år, kanske för att byn är den soligaste platsen på Irland enligt uppgift. Stadens strand har tilldelats blå flagg och lockar därför många badare och familjer.

Den moderna hamnen har många faciliteter inklusive en restaurang och väntområde, en strandbar, incheckning och lekplats för barn, butiker, biluthyrning och valutaväxling, invandringslokaler och Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Guide till Fishguard

Fishguard är en handelstad som tittar över Fishguard Bay och är det största shopping- och handelsstad i norra Pembrokeshire, Wales. Dess popularitet som semestermål har ökat under åren som dess plats är perfekt beläget för att utforska Pembrokeshire Coast National Park, Coast Path, trädbevuxen Gwaun Valley och de många byarna längs kusten och inåt landet till Preseli Hills. Lägre staden Fishguard var en lokalt viktig handelshamn importera kalk och kol och export skiffer, ullprodukter sand mat. Den hade också en liten fiskeflotta fånga sardiner och sill.

Stadens hamn ligger faktiskt i Goodwick, ca 1,5 km från Fishguard. Från hamnen finns färjeförbindelser till Rosslare i Irland med cirka 4 avgångar och 4 ankomster varje dag. Färjeterminalen har ett café som serverar snacks och varma och kalla drycker, en bar och ett antal automater.


Rosslare till Fishguard Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 26/02/2024 och 2024-03-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Stena Line 08:15 11:45 3 timmar 30 minuter Mån, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön
Stena Line 19:30 23:00 3 timmar 30 minuter Mån, Tis, Ons, Fre, Lör, Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.