COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rosslare - Pembroke är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rosslare till Pembroke färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till Wales

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Rosslare och Pembroke

  • 14 Sailings Weekly 5 hr 1 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Rosslare till Pembroke

 • "Utmäkrt service"

  Utmärkt service, utsikten från däck var underbar.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Maten och däck"

  Maten - för många olika kryddor. Min familj är allergisk mot många krydder så det var lite dumt. Svårt att hitta däck på utsidan. Krångligt. Men jag måste liksom klaga.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • ""

  Uppskattade min resa. Bra resa.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Rosslare till Pembroke

Rosslare Pembroke-rutten går mellan Irland och Wales. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Irish Ferries. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 1 minut.

Färjetrafiken på Rosslare Pembroke-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Rosslare

Rosslare, eller Rosslare Strand för att använda byns fullständiga namn, är en by, kustort och hamn i County Wexford, Irland. En lång sandgrop sträcker sig norrut från Rosslare och separerar Wexford Harbour från Irländska sjön. Fram till början av 1920-talet, sträckte sig denna grop många km norrut, nästan ända till Raven Point.. Vid slutet av sandgropen fanns ett litet fort som kallas Ross Fort. Under vintern 1924-1925 kom en storm som förstörde sandgropen och den tvättades gradvis bort. Fortet övergavs och nu är allt som är kvar är en ö vid lågvatten.

Byn har varit populär bland turister i minst 100 år, kanske för att byn är den soligaste platsen på Irland enligt uppgift. Stadens strand har tilldelats blå flagg och lockar därför många badare och familjer.

Den moderna hamnen har många faciliteter inklusive en restaurang och väntområde, en strandbar, incheckning och lekplats för barn, butiker, biluthyrning och valutaväxling, invandringslokaler och Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Guide till Pembroke

Den walesiska staden Pembroke ligger i Pembrokeshire i västra delen av landet. Staden ligger på den södra Pembrokeshire halvön vid mynningen av floden Cleddau. Staden, cirka 13 km söder om staden Haverfordwest och 120 km från Cardiff och är beläget på botten av en dal omgiven på alla sidor av skog och jordbruksmark. En av de största attraktionerna i staden är Pembroke Castle som var födelseplatsen för kung Henrik VII av England, och senare hem till riddarna av St John i Storbritannien.

Pembrokeshire gränsar till Carmarthenshire i öster och Ceredigion i nordöst. Länet är hem för Pembrokeshire Coast National Park, den enda kust nationalpark i sitt slag i Storbritannien och en av tre nationalparker i Wales, de andra är Snowdonia och Brecon Beacons nationalparker. Under åren Pembrokeshire stränder har tilldelats många internationella Blå Flagg Awards, Gröna Coast Awards och Seaside Awards. Under 2011 hade 39 stränder rekommenderas av Conservation Society Marine.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Rosslare i Irland, med en restid på cirka 3 timmar och 45 minuter.