Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Pembroke hamn

 • Pembroke hamn med bil

  Från öster följ väg M4 förbi Swansea, som övergår i A48 och sedan A40. Passera St. Clears och sväng vänster in på väg A477, vilken leder direkt till Pembroke och Pembroke Dock. Från väster ta väg A4076 från Haverfordwest och sedan väg A477 till Neyland. Pembroke Dock ligger på andra sidan tullbron. Följ skyltarna mot hamnen.

 • Pembroke hamn med tåg

  Pembroke Dock järnvägsstation är belägen nära hamnen och det finns reguljär trafik till resten av Wales. För mer information samt bokning, besök våra tåg till tåg till Pembroke Dock eller tåg till Pembroke sidor.

 • Pembroke hamnadress

  Pembroke Dock, Pembrokeshire, Wales, SA72 6TW

 • Pembroke övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Pembroke färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Pembroke övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Pembroke färjetjänster

Guide till Pembroke

Guide till Pembroke

Detta charmiga muromgärdade staden går över 900 år tillbaka och är känd för sin Normandiska slottet, en av Storbritanniens finaste och en av de mest kända i Wales. Där föddes Henrik VII, grundare av Tudor dynastin. Längs huvudgatan med dess dominans av georgianska byggnader hittar ni en mängd olika affärer, banker och restauranger. Dammen löper parallellt med huvudgatan och är en fredlig plats att titta på svanar, hägrar, änder och andra fåglar i vattnet. Ni kan även ha turen att upptäcka en utter. Varje år sker den medeltida "muromgärdad stad" av Pembroke där slottet är platsen för många viktiga händelser av vilka flera är rotade i stadens historiska förflutna som Shakespeare produktioner, medeltida banketter, militära tatueringar och displayer från Sealed Knot Society.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.