Dublin till Holyhead färja

Dublin Holyhead rutten ansluter Irland med Wales och körs för tillfället av 2 rederier. Irish Ferries service kör upp till 5 gånger per dag med en resetid på runt 2 timmar när Stena Line servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 3 tim 21 min.

Så det är kombinerat 63 överfarter som erbjuds vecka på Dublin Holyhead rutten mellan Irland och Wales. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Dublin till Holyhead färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Irland till Wales sida.

Dublin - Holyhead färjerederier

 • Irish Ferries
  • 5 Avgångar per dag 2 tim
  • Få pris
 • Stena Line
  • 4 Avgångar per dag 3 tim 21 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Dublin Holyhead

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Dublin Holyhead är en bil och 2 passagerare.

Dublin Holyhead färja recensioner

 • "Njöt "

  Förat gången med Irish ferries och det kommer inte att bli den sista. Effektiv, vänligtm rent och bra med utrymme.

  'Maurice' reste Dublin Holyhead med Irish Ferries på Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin till Holyhead"

  Faliciteterna var bekväma och det var enkelt att hitta ett säte.

  'William' reste Dublin Holyhead med Irish Ferries på Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra erfarenhet"

  Proffsig resa och väl organiserat ombord. Effektivt med. Hjälpsam och trevlig personal också. Färjan var ren och modern och allting var bra. Rekommenderar the swift.

  'Marsha' reste Dublin Holyhead med Irish Ferries på Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra retur till UK"

  Utmärkt resa, bra service och mat.

  'Anonym' reste Dublin Holyhead med Stena Line

  Lӓs mer Läs mindre

Dublin guide

Staden Dublin är den största staden och huvudstad på Irland och ligger i provinsen Leinster på östkusten vid mynningen av floden Liffey. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till vikingatiden, men började expandera snabbt under 1700-talet. Staden har miljontals turister varje år som kommer för att uppleva allt som staden har att erbjuda. En av de äldsta monumenten i staden är Dublin Castle som grundades år 1204 strax efter den normandiska invasionen. Många turister besöker också Trinity College för att se Book of Kells som är ett illustrerad manuskript skapat av irländska munkar ca år 800 f.kr. The Ha'penny Bridge; en gammal järnbro över floden Liffey är en av de mest fotograferade sevärdheterna i Dublin och anses vara ett av Dublins mest kända landmärken.

Dublins hamn är den mest trafikerade passagerarfärjehamnen i Irland, som betjänar 1,5 miljoner passagerare per år till destinationer i Storbritannien och Europa. Hamnen har tre terminaler och ligger vid mynningen av floden Liffey, som ligger ca 3 km från stadens centrum.

Holyhead guide

Staden och hamnen i Holyhead ligger på Holy Island i Anglesey i Wales. Vid ett tillfälle var Holy Island ansluten till Anglesey via Four Mile Bridge, men i den 19-århundradet beggdes en gångbro som nu bär huvudvägen och järnväg till och från staden. Stadens centrum är uppbyggd kring St. Cybi-kyrkan som är byggd i en av Europas få tre murar från de romerska forten (den fjärde muren är havet, som används för att komma upp till fortet). Romarna byggde också ett vakttorn på toppen av Holyhead Mountain inne Mynydd y Twr en förhistorisk fornborg. Bosättningar i området är från förhistorisk tid med cirkulära hyddor gravkammare och resta stenar terar i den högsta koncentrationen i Storbritannien. Den nuvarande fyren är på South Stack på andra sidan av Holyhead Mountain och är öppen för allmänheten. Området är också populärt bland fågelskådare.

Från hamnen i Holyhead färjor avgår till Dublin och Dun Laoghaire på Irland.