COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Holyhead är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Dublin till Holyhead färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till Wales

Rederier som åker mellan Dublin och Holyhead

  • 4 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Dublin till Holyhead

 • "Dublin till Holyhead"

  Faliciteterna var bekväma och det var enkelt att hitta ett säte.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra retur till UK"

  Utmärkt resa, bra service och mat.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Njöt "

  Förat gången med Irish ferries och det kommer inte att bli den sista. Effektiv, vänligtm rent och bra med utrymme.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra erfarenhet"

  Proffsig resa och väl organiserat ombord. Effektivt med. Hjälpsam och trevlig personal också. Färjan var ren och modern och allting var bra. Rekommenderar the swift.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Dublin till Holyhead

Dublin Holyhead-rutten går mellan Irland och Wales och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Irish Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar 15 minuter när Stena Line servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 3 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Dublin Holyhead-rutten mellan Irland och Wales. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Dublin

Staden Dublin är den största staden och huvudstad på Irland och ligger i provinsen Leinster på östkusten vid mynningen av floden Liffey. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till vikingatiden, men började expandera snabbt under 1700-talet. Staden har miljontals turister varje år som kommer för att uppleva allt som staden har att erbjuda. En av de äldsta monumenten i staden är Dublin Castle som grundades år 1204 strax efter den normandiska invasionen. Många turister besöker också Trinity College för att se Book of Kells som är ett illustrerad manuskript skapat av irländska munkar ca år 800 f.kr. The Ha'penny Bridge; en gammal järnbro över floden Liffey är en av de mest fotograferade sevärdheterna i Dublin och anses vara ett av Dublins mest kända landmärken.

Dublins hamn är den mest trafikerade passagerarfärjehamnen i Irland, som betjänar 1,5 miljoner passagerare per år till destinationer i Storbritannien och Europa. Hamnen har tre terminaler och ligger vid mynningen av floden Liffey, som ligger ca 3 km från stadens centrum.


Guide till Holyhead

Staden och hamnen i Holyhead ligger på Holy Island i Anglesey i Wales. Vid ett tillfälle var Holy Island ansluten till Anglesey via Four Mile Bridge, men i den 19-århundradet beggdes en gångbro som nu bär huvudvägen och järnväg till och från staden. Stadens centrum är uppbyggd kring St. Cybi-kyrkan som är byggd i en av Europas få tre murar från de romerska forten (den fjärde muren är havet, som används för att komma upp till fortet). Romarna byggde också ett vakttorn på toppen av Holyhead Mountain inne Mynydd y Twr en förhistorisk fornborg. Bosättningar i området är från förhistorisk tid med cirkulära hyddor gravkammare och resta stenar terar i den högsta koncentrationen i Storbritannien. Den nuvarande fyren är på South Stack på andra sidan av Holyhead Mountain och är öppen för allmänheten. Området är också populärt bland fågelskådare.

Från hamnen i Holyhead färjor avgår till Dublin och Dun Laoghaire på Irland.