Dublin
Liverpool
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Dublin till Liverpool

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 11 avångar i veckan mellan Dublin och Liverpool. Sträckan mellan Dublin och Liverpool trafikeras av P&O Irish Sea. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Dublin och Liverpool.

Tidtabeller Dublin till Liverpool

Färjor mellan Dublin och Liverpool avgår vanligtvis från Dublin, ca 09:00. Överfarten tar ungefär 7h 30m.

Färjepriser mellan Dublin och Liverpool

Priserna på en överfast från Dublin till Liverpool varierar oftast mellan 3230kr och 10406kr*. Genomsnittspriset är 6611kr*. De billigaste priserna mellan Dublin och Liverpool är ca 690kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1367kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6680kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Liverpool och Dublin?

Det är ungefär 220.6 miles (355.1km) eller 191.7 sjömil mellan Dublin och Liverpool.

Kan jag resa med bil mellan Dublin och Liverpool?

Ja, med P&O Irish Sea kan du resa med bil på sträckan mellan Dublin och Liverpool. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Dublin och Liverpool.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Dublin och Liverpool?

Nej, du kan inte resa som fotpassagerare mellan Dublin och Liverpool.

Dublin till Liverpool färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till England
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Dublin - Liverpool Sammanfattning av rutt
Land för avresa Irland
Destination Land STORBRITANNIEN
Antal operatörer 1
Operatörer P&O Irish Sea
Genomsnittligt pris 6734 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 11
Genomsnittlig seglingstid 7h 30m
Första färjan 09:00
Sista färjan 21:30
Avstånd 191 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Dublin till Liverpool?

Färjeresan från Dublin till Liverpool tar ungefär 7h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Dublin - Liverpool?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Dublin och Liverpool, dessa är
 • P&O Irish Sea

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Dublin - Liverpool?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Dublin - Liverpool, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Dublin till Liverpool

 • "Dublin-Liverpool"

  Klart prisvärd

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Irland"

  Jag och min moster som är 82 år var nöjda med resan. Vi hade aldrig åkt med P&O innan. Men personalen var så trevliga och hjälpsamma. Retur resan var också bra. Det bästa någonsin. P&O är bäst. Mvh Mary.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa"

  Tiden gick snabbt. Hytten var super bra för en snabb tupplur. Fanns en dusch också men den använde vi inte. Maten var en överrraskning - vi viste inte att man fick gratis mat ombord.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glad"

  Det var min första resa tll Irland. Personalen på båda vägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Man fick all info man behövde när man kom på färjan. Samma standard på färjorna. Det var kallt att sitta och sova i sätet och jag hade glömt min tröja i bilen. Det var lite störigt.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Dublin

Staden Dublin är den största staden och huvudstad på Irland och ligger i provinsen Leinster på östkusten vid mynningen av floden Liffey. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till vikingatiden, men började expandera snabbt under 1700-talet. Staden har miljontals turister varje år som kommer för att uppleva allt som staden har att erbjuda. En av de äldsta monumenten i staden är Dublin Castle som grundades år 1204 strax efter den normandiska invasionen. Många turister besöker också Trinity College för att se Book of Kells som är ett illustrerad manuskript skapat av irländska munkar ca år 800 f.kr. The Ha'penny Bridge; en gammal järnbro över floden Liffey är en av de mest fotograferade sevärdheterna i Dublin och anses vara ett av Dublins mest kända landmärken.

Dublins hamn är den mest trafikerade passagerarfärjehamnen i Irland, som betjänar 1,5 miljoner passagerare per år till destinationer i Storbritannien och Europa. Hamnen har tre terminaler och ligger vid mynningen av floden Liffey, som ligger ca 3 km från stadens centrum.


Guide till Liverpool

Staden Birkenhead ligger på Wirral Peninsular i nordvästra England. Staden ligger mitt emot staden Liverpool, på den västra stranden av Mersey mynning. Stadens historia är starkt kopplad till havet, genom sin hamn och dess historia i skeppsbygge. William Laird, och hans son John, var inflytelserika i utformningen av staden. Delar lades ut i ett rutnät-järnmönster liknande Edinburgh New Town med liknande uppbyggnad. Denna rutmönster var centrerad runt Hamilton Square som startades 1826 och, bortsett från Trafalgar Square i London, innehåller den mest kulturminnesmärkta byggnader på ett ställe i England, inklusive Birkenhead stadshus. En kort bit från Hamilton Square är två andra kända landmärken: Queensway Tunnel huvudentrén och Woodside färjeterminal. Film Triumfens ögonblick hade scener som är tagna på Woodside, som var tänkt att vara en representation av Dover på 1920-talet.

Färjetrafik från hamnen avgår till Dublin i Irland, Belfast i Nordirland och tvärs över Mersey mynning till Liverpool.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.