COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Liverpool är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Dublin till Liverpool färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till England

Rederier som åker mellan Dublin och Liverpool

  • 6 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Dublin till Liverpool

 • "Utmärkt"

  Överlag en bra upplevelse.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin-Liverpool"

  Klart prisvärd

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa"

  Tiden gick snabbt. Hytten var super bra för en snabb tupplur. Fanns en dusch också men den använde vi inte. Maten var en överrraskning - vi viste inte att man fick gratis mat ombord.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin till Liverpool"

  Verkligen en nöjd med servicen på resan. Maten var god och personalen var hjälpsaamma. Lång resa med bekväma säten.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Dublin till Liverpool

Dublin Liverpool-rutten går mellan Irland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Irish Sea. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 7 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Dublin Liverpool-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Dublin

Staden Dublin är den största staden och huvudstad på Irland och ligger i provinsen Leinster på östkusten vid mynningen av floden Liffey. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till vikingatiden, men började expandera snabbt under 1700-talet. Staden har miljontals turister varje år som kommer för att uppleva allt som staden har att erbjuda. En av de äldsta monumenten i staden är Dublin Castle som grundades år 1204 strax efter den normandiska invasionen. Många turister besöker också Trinity College för att se Book of Kells som är ett illustrerad manuskript skapat av irländska munkar ca år 800 f.kr. The Ha'penny Bridge; en gammal järnbro över floden Liffey är en av de mest fotograferade sevärdheterna i Dublin och anses vara ett av Dublins mest kända landmärken.

Dublins hamn är den mest trafikerade passagerarfärjehamnen i Irland, som betjänar 1,5 miljoner passagerare per år till destinationer i Storbritannien och Europa. Hamnen har tre terminaler och ligger vid mynningen av floden Liffey, som ligger ca 3 km från stadens centrum.


Guide till Liverpool

Staden Birkenhead ligger på Wirral Peninsular i nordvästra England. Staden ligger mitt emot staden Liverpool, på den västra stranden av Mersey mynning. Stadens historia är starkt kopplad till havet, genom sin hamn och dess historia i skeppsbygge. William Laird, och hans son John, var inflytelserika i utformningen av staden. Delar lades ut i ett rutnät-järnmönster liknande Edinburgh New Town med liknande uppbyggnad. Denna rutmönster var centrerad runt Hamilton Square som startades 1826 och, bortsett från Trafalgar Square i London, innehåller den mest kulturminnesmärkta byggnader på ett ställe i England, inklusive Birkenhead stadshus. En kort bit från Hamilton Square är två andra kända landmärken: Queensway Tunnel huvudentrén och Woodside färjeterminal. Film Triumfens ögonblick hade scener som är tagna på Woodside, som var tänkt att vara en representation av Dover på 1920-talet.

Färjetrafik från hamnen avgår till Dublin i Irland, Belfast i Nordirland och tvärs över Mersey mynning till Liverpool.