Pembroke
Rosslare
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Pembroke - Rosslare är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Pembroke till Rosslare

Pembroke Rosslare-rutten går mellan Wales och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Irish Ferries. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 1 minut.

Färjetrafiken på Pembroke Rosslare-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Pembroke till Rosslare färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Wales till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Pembroke till Rosslare?

  Färjeresan från Pembroke till Rosslare tar ungefär 4h 01m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Pembroke till Rosslare?

  Priserna för färjan mellan Pembroke - Rosslare varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 337 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pembroke - Rosslare?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Pembroke och Rosslare, dessa är
  • Irish Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pembroke - Rosslare?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pembroke - Rosslare, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Pembroke - Rosslare?

  Ja, mellan Pembroke - Rosslare kan du resan utan bil med
  • Irish Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Pembroke - Rosslare?

  Ja, du kan resa med bil mellan Pembroke - Rosslare med
  • Irish Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Pembroke - Rosslare?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Irish Ferries
 • Vad är avståndet från Pembroke till Rosslare?

  Det är uppskattningsvis 89 sjömil mellan Pembroke och Rosslare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Pembroke till Rosslare

 • "Utmäkrt service"

  Utmärkt service, utsikten från däck var underbar.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Maten och däck"

  Maten - för många olika kryddor. Min familj är allergisk mot många krydder så det var lite dumt. Svårt att hitta däck på utsidan. Krångligt. Men jag måste liksom klaga.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "1a klass rederi"

  Tyckte att rederiet och persoalen och färjan var i första klass. Kommer att åka igen. Det fanns inte ett enda problem som uppstod. Rekommenderas.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lugn resa"

  Vi hade turen att ha lugnt hav på våra resor, men det var bra att njuta av komforten i Club Class lounge, gratis drinkar och tilltugg, och bra utsikt. Dessutom njöt vi titta Andy Murray spelar på Wimbledon på väg över. Detta var min första erfarenhet av Irish Ferries och jag bokade en Club Class sits trodde att det var som att ha en plats på en kanal färja. Jag insåg inte att det var första klass. Promenad runt fartyget insåg vi att vi skulle ha varit bekvämt utan det - men vi har haft de extra godsaker.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Pembroke

Pembroke är en historisk by och tidigare grevskap av Pembrokeshire i västra Wales. Staden ligger på den södra Pembrokeshirehalvön vid mynningen av floden Cleddau. Staden ligger på botten av en dal, omgiven på alla sidor av skog och jordbruksmark. Staden ligger cirka 13 km söder om staden Haverfordwest och 121 km väster om Cardiff. En av stadens största attraktioner är Pembroke Castle. Det medeltida slottet var födelseplatsen för kung Henrik VII av England. Platsen blev senare hem till riddarna av St John i Storbritannien.

Hamnen i Pembroke erbjuder både gods- och persontrafik till Irland. För närvarande hanterar hamnen gods-, passagerarfartyg- samt oljeriggsfartyg. Det finns två dagliga avgångar från hamnen i Pembroke till Rosslare. Överfarterna drivs av Irish Ferries, med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Irish Ferries flotta består av fyra moderna fartyg, inklusive Ulysses, som är världen största bilfärja. Rosslare ligger i County Wexford på Irland.


Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.