COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pembroke - Rosslare är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Pembroke till Rosslare färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Wales till Irland

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Pembroke och Rosslare

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 1 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Pembroke till Rosslare

 • "Lång väg"

  Fartyget var bekvämt, tillräckligt ren och dockningsförfarandet var på ett effektivt sätt. Men maten inte så bra och det fanns en brist på anständig av veggie livsmedel (cajun pasta var på menyn, vilket är konstigt minst sagt!) Och den enda varm mat jag kunde verkligen ha var helt enkelt grönsaker. Jag trodde också att butiken skulle kunna fylla några grundläggande mediciner, zoals smärtstillande och resor sjukdom piller.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "1a klass rederi"

  Tyckte att rederiet och persoalen och färjan var i första klass. Kommer att åka igen. Det fanns inte ett enda problem som uppstod. Rekommenderas.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Rembroke till Rosslare"

  Allting var absolut bra. Förutom ac:n ombord. Det var så kallt ombord på färjan från dörrarna.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lugn resa"

  Vi hade turen att ha lugnt hav på våra resor, men det var bra att njuta av komforten i Club Class lounge, gratis drinkar och tilltugg, och bra utsikt. Dessutom njöt vi titta Andy Murray spelar på Wimbledon på väg över. Detta var min första erfarenhet av Irish Ferries och jag bokade en Club Class sits trodde att det var som att ha en plats på en kanal färja. Jag insåg inte att det var första klass. Promenad runt fartyget insåg vi att vi skulle ha varit bekvämt utan det - men vi har haft de extra godsaker.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Pembroke till Rosslare

Pembroke Rosslare-rutten går mellan Wales och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Irish Ferries. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 1 minut.

Färjetrafiken på Pembroke Rosslare-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Pembroke

Pembroke är en historisk by och tidigare grevskap av Pembrokeshire i västra Wales. Staden ligger på den södra Pembrokeshirehalvön vid mynningen av floden Cleddau. Staden ligger på botten av en dal, omgiven på alla sidor av skog och jordbruksmark. Staden ligger cirka 13 km söder om staden Haverfordwest och 121 km väster om Cardiff. En av stadens största attraktioner är Pembroke Castle. Det medeltida slottet var födelseplatsen för kung Henrik VII av England. Platsen blev senare hem till riddarna av St John i Storbritannien.

Hamnen i Pembroke erbjuder både gods- och persontrafik till Irland. För närvarande hanterar hamnen gods-, passagerarfartyg- samt oljeriggsfartyg. Det finns två dagliga avgångar från hamnen i Pembroke till Rosslare. Överfarterna drivs av Irish Ferries, med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Irish Ferries flotta består av fyra moderna fartyg, inklusive Ulysses, som är världen största bilfärja. Rosslare ligger i County Wexford på Irland.


Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits