Pembroke till Rosslare färja

Pembroke Rosslare rutten ansluter Wales med Irland och körs för tillfället av 2 rederier. Irish Ferries service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 4 timmar 1 minut när Stena Line servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 3 tim 15 min.

Så det är kombinerat 28 överfarter som erbjuds vecka på Pembroke Rosslare rutten mellan Wales och Irland. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Pembroke till Rosslare färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Wales till Irland sida.

Pembroke - Rosslare färjerederier

 • Irish Ferries
  • 14 Avgångar per vecka 4 tim 1 minut
  • Få pris
 • Stena Line
  • 14 Avgångar per vecka 3 tim 15 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Pembroke Rosslare

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Pembroke Rosslare är en bil och 2 passagerare.

Pembroke Rosslare färja recensioner

 • "Lugn resa"

  Vi hade turen att ha lugnt hav på våra resor, men det var bra att njuta av komforten i Club Class lounge, gratis drinkar och tilltugg, och bra utsikt. Dessutom njöt vi titta Andy Murray spelar på Wimbledon på väg över. Detta var min första erfarenhet av Irish Ferries och jag bokade en Club Class sits trodde att det var som att ha en plats på en kanal färja. Jag insåg inte att det var första klass. Promenad runt fartyget insåg vi att vi skulle ha varit bekvämt utan det - men vi har haft de extra godsaker.

  'Michael' reste Pembroke Rosslare med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "1a klass rederi"

  Tyckte att rederiet och persoalen och färjan var i första klass. Kommer att åka igen. Det fanns inte ett enda problem som uppstod. Rekommenderas.

  'Terry' reste Pembroke Rosslare med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lång väg"

  Fartyget var bekvämt, tillräckligt ren och dockningsförfarandet var på ett effektivt sätt. Men maten inte så bra och det fanns en brist på anständig av veggie livsmedel (cajun pasta var på menyn, vilket är konstigt minst sagt!) Och den enda varm mat jag kunde verkligen ha var helt enkelt grönsaker. Jag trodde också att butiken skulle kunna fylla några grundläggande mediciner, zoals smärtstillande och resor sjukdom piller.

  'Julia' reste Pembroke Rosslare med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Rembroke till Rosslare"

  Allting var absolut bra. Förutom ac:n ombord. Det var så kallt ombord på färjan från dörrarna.

  'Anne' reste Pembroke Rosslare med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Lӓs mer Läs mindre

Pembroke guide

Pembroke är en historisk by och tidigare grevskap av Pembrokeshire i västra Wales. Staden ligger på den södra Pembrokeshirehalvön vid mynningen av floden Cleddau. Staden ligger på botten av en dal, omgiven på alla sidor av skog och jordbruksmark. Staden ligger cirka 13 km söder om staden Haverfordwest och 121 km väster om Cardiff. En av stadens största attraktioner är Pembroke Castle. Det medeltida slottet var födelseplatsen för kung Henrik VII av England. Platsen blev senare hem till riddarna av St John i Storbritannien.

Hamnen i Pembroke erbjuder både gods- och persontrafik till Irland. För närvarande hanterar hamnen gods-, passagerarfartyg- samt oljeriggsfartyg. Det finns två dagliga avgångar från hamnen i Pembroke till Rosslare. Överfarterna drivs av Irish Ferries, med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Irish Ferries flotta består av fyra moderna fartyg, inklusive Ulysses, som är världen största bilfärja. Rosslare ligger i County Wexford på Irland.

Rosslare guide

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits