Färja från Pembroke till Rosslare

Pembroke Rosslare-rutten går mellan Wales och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Irish Ferries. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 1 minut.

Färjetrafiken på Pembroke Rosslare-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Pembroke och Rosslare

  • Irish Ferries
    • 14 avgångar per vecka 3 tim 1 minut
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pembroke Rosslare

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pembroke Rosslare-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Pembroke

Pembroke är en historisk by och tidigare grevskap av Pembrokeshire i västra Wales. Staden ligger på den södra Pembrokeshirehalvön vid mynningen av floden Cleddau. Staden ligger på botten av en dal, omgiven på alla sidor av skog och jordbruksmark. Staden ligger cirka 13 km söder om staden Haverfordwest och 121 km väster om Cardiff. En av stadens största attraktioner är Pembroke Castle. Det medeltida slottet var födelseplatsen för kung Henrik VII av England. Platsen blev senare hem till riddarna av St John i Storbritannien.

Hamnen i Pembroke erbjuder både gods- och persontrafik till Irland. För närvarande hanterar hamnen gods-, passagerarfartyg- samt oljeriggsfartyg. Det finns två dagliga avgångar från hamnen i Pembroke till Rosslare. Överfarterna drivs av Irish Ferries, med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Irish Ferries flotta består av fyra moderna fartyg, inklusive Ulysses, som är världen största bilfärja. Rosslare ligger i County Wexford på Irland.

Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits