Fishguard
Rosslare
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Fishguard - Rosslare är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Fishguard till Rosslare

Fishguard Rosslare-rutten går mellan Wales och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Fishguard Rosslare-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Fishguard till Rosslare färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Wales till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Fishguard till Rosslare?

  Färjeresan från Fishguard till Rosslare tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Fishguard till Rosslare?

  Priserna för färjan mellan Fishguard - Rosslare varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 335 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Fishguard - Rosslare?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Fishguard och Rosslare, dessa är
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Fishguard - Rosslare?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Fishguard - Rosslare, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Fishguard - Rosslare?

  Ja, mellan Fishguard - Rosslare kan du resan utan bil med
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Fishguard - Rosslare?

  Ja, du kan resa med bil mellan Fishguard - Rosslare med
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Fishguard - Rosslare?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Fishguard till Rosslare?

  Det är uppskattningsvis 82 sjömil mellan Fishguard och Rosslare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Fishguard till Rosslare

 • "Effektiv service"

  Incheckningspersonalen var trevliga och hjälpsamma. Effektivt. Det enda dåliga på resan att många dam toaletter var upptagna eller sönder. Det var alltid något med dom. Det hade ju varit bättre om de hade fungerat.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ingen lugn och ro"

  Verkligen bra personal. Det var bra ute på däck och gå rutn där. Det fanns dock inte så många ställe ombord där det verkligen var lugn och ro. Skulle kolla på tv och ta det lugnt med folk satt bara och snackade och tog inte det lugn och titta. Det var väldigt irriterade för jag ville kolla. Men varför går det inte iväg så så man själv kan kolla tv. Väldigt obekväma bänkar också.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra sätt att resa på"

  Alla faciliteter var i närheten och köerna var inte oöverstigliga. Resan tillbaka var en annan sak som det var ganska hackig, men jag upptäckte att ute på däck i solen var ute och området var inte upptagen. Vi låg längs bänkarna i solskenet med vinden i håret och det var ett underbart sätt att resa på! Att ta sig på och av båtarna var problemfritt, personalen i hamnarna och ombord var effektivta. Kommer definitivt att använda denna resa igen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Irland"

  Utmärkt resa! Väldigt bekvämt.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Fishguard

Fishguard är en kuststad som ligger i Pembrokeshire, sydvästra Wales. Staden är uppdelad i två delar: huvuddelan av staden Fishguard och Nedre Fishguard (eller "Lower Town" enligt lokalbefolkningen). Staden, som ligger där floden Gwaun möter havet, har en fiskeflotta med en kort tidvattenskaj. I huvuddelen av staden kan turister besöka en församlingskyrka och en typisk High Street som har den vanliga blandningen av butiker, kaféer och pubar.

Området runt Fishguard är rikt på flora och fauna. Det finns en mängd olika färgglada vilda blommor och havslevande däggdjur inklusive gråsäl, tumlare och delfiner. Det lokala fågellivet inkluderar storspov, rödbena och sandlöpare som regelbundet födosöker i nedre Guard hamnen och svarthakad buskskvätta, storskarv och stormfågel kan ses från kustvägen.

Fishguard är en av två hamnar i Pembrokeshireområdet som tillhandahåller färjetrafiken till Irland. Hamnen är belägen vid Goodwick, bara 1,5 km från centrum i Fishguard. Det finns generellt fyra avgångar och fyra ankomster till / från Rosslare. Hamnens färjeterminal drivs av Stena Line och erbjuder en rad faciliteter inklusive en cafeteria som serverar varma och kalla drycker och snacks, Cuppacabana bar och ett urval av spelautomater.


Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.