Fishguard
Rosslare
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Fishguard till Rosslare

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 13 avångar i veckan mellan Fishguard och Rosslare. Sträckan mellan Fishguard och Rosslare trafikeras av Stena Line. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Fishguard och Rosslare.

Tidtabeller Fishguard till Rosslare

Färjor mellan Fishguard och Rosslare avgår vanligtvis från Fishguard, ca 01:30. Överfarten tar ungefär 3h 44m.

Färjepriser mellan Fishguard och Rosslare

Priserna på en överfast från Fishguard till Rosslare varierar oftast mellan 2044kr och 7347kr*. Genomsnittspriset är 5128kr*. De billigaste priserna mellan Fishguard och Rosslare är ca 515kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1584kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5615kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Rosslare och Fishguard?

Det är ungefär 94.5 miles (152.1km) eller 82.1 sjömil mellan Fishguard och Rosslare.

Kan jag resa med bil mellan Fishguard och Rosslare?

Ja, med Stena Line kan du resa med bil på sträckan mellan Fishguard och Rosslare. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Fishguard och Rosslare.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Fishguard och Rosslare?

Ja, fotpassagerare kan resa med Stena Line mellan Fishguard och Rosslare.

Fishguard till Rosslare färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Wales till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Fishguard - Rosslare Sammanfattning av rutt
Land för avresa STORBRITANNIEN
Destination Land Irland
Antal operatörer 1
Operatörer Stena Line
Genomsnittligt pris 5278 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 13
Genomsnittlig seglingstid 3h 44m
Snabbaste seglingstid 3h 0m
Första färjan 01:30
Sista färjan 14:00
Avstånd 82 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Fishguard till Rosslare?

Färjeresan från Fishguard till Rosslare tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Fishguard till Rosslare?

Priserna för färjan mellan Fishguard - Rosslare varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 444 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Fishguard - Rosslare?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Fishguard och Rosslare, dessa är
 • Stena Line

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Fishguard - Rosslare?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Fishguard - Rosslare, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Fishguard - Rosslare?

Ja, mellan Fishguard - Rosslare kan du resan utan bil med
 • Stena Line

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Fishguard - Rosslare?

Ja, du kan resa med bil mellan Fishguard - Rosslare med
 • Stena Line

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Fishguard - Rosslare?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Stena Line

Vad är avståndet från Fishguard till Rosslare?

Det är uppskattningsvis 82 sjömil mellan Fishguard och Rosslare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Fishguard till Rosslare

 • "Sommar resa"

  Har aldrig åkt med färja innan. Bokningen online var enkel och v anlände vid termianlen med vårt referensnummer och därefter kunde vi köra på färjan. Många käkade ombord mend et gjorde inte vi. Färjan var ren och bekväm med alla sätena. Allting var smidigt. Jag rekommenderar verkligen Stena.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Effektiv service"

  Incheckningspersonalen var trevliga och hjälpsamma. Effektivt. Det enda dåliga på resan att många dam toaletter var upptagna eller sönder. Det var alltid något med dom. Det hade ju varit bättre om de hade fungerat.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ingen lugn och ro"

  Verkligen bra personal. Det var bra ute på däck och gå rutn där. Det fanns dock inte så många ställe ombord där det verkligen var lugn och ro. Skulle kolla på tv och ta det lugnt med folk satt bara och snackade och tog inte det lugn och titta. Det var väldigt irriterade för jag ville kolla. Men varför går det inte iväg så så man själv kan kolla tv. Väldigt obekväma bänkar också.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra sätt att resa på"

  Alla faciliteter var i närheten och köerna var inte oöverstigliga. Resan tillbaka var en annan sak som det var ganska hackig, men jag upptäckte att ute på däck i solen var ute och området var inte upptagen. Vi låg längs bänkarna i solskenet med vinden i håret och det var ett underbart sätt att resa på! Att ta sig på och av båtarna var problemfritt, personalen i hamnarna och ombord var effektivta. Kommer definitivt att använda denna resa igen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Fishguard

Fishguard är en kuststad som ligger i Pembrokeshire, sydvästra Wales. Staden är uppdelad i två delar: huvuddelan av staden Fishguard och Nedre Fishguard (eller "Lower Town" enligt lokalbefolkningen). Staden, som ligger där floden Gwaun möter havet, har en fiskeflotta med en kort tidvattenskaj. I huvuddelen av staden kan turister besöka en församlingskyrka och en typisk High Street som har den vanliga blandningen av butiker, kaféer och pubar.

Området runt Fishguard är rikt på flora och fauna. Det finns en mängd olika färgglada vilda blommor och havslevande däggdjur inklusive gråsäl, tumlare och delfiner. Det lokala fågellivet inkluderar storspov, rödbena och sandlöpare som regelbundet födosöker i nedre Guard hamnen och svarthakad buskskvätta, storskarv och stormfågel kan ses från kustvägen.

Fishguard är en av två hamnar i Pembrokeshireområdet som tillhandahåller färjetrafiken till Irland. Hamnen är belägen vid Goodwick, bara 1,5 km från centrum i Fishguard. Det finns generellt fyra avgångar och fyra ankomster till / från Rosslare. Hamnens färjeterminal drivs av Stena Line och erbjuder en rad faciliteter inklusive en cafeteria som serverar varma och kalla drycker och snacks, Cuppacabana bar och ett urval av spelautomater.


Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits


Fishguard till Rosslare Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Stena Line 01:30 05:30 4 timmar Mån, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön
Stena Line 14:00 17:30 3 timmar 30 minuter Varje dag

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.