COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eurotunnel

Eurotunnel har en bil och tåg service som trafikerar mellan Folkestone och Calais via Kanaltunneln.

Ni kan resa med Eurotunnel via tåg mellan Frankrike och England som tar endast 35 minuter, och en anna snabb metod är att köra med bil via färja. Eurotunnel avgår ofta, upp till 3 avgångar i timme när det är hödjpunkt. Ni behöver då inte att tänka på bensin eller bagagerestriktioner, att välja Eurotunnel är valet att resa lätt.

Eurotunnel terminalen i England ligger nära Folkestone med en motorvägutgång i korsning 11A av M20. I Frankrike ligger terminalen just utanför Calais från korsningen 42 av motorvägen A16.

Ni kan koppla av i bilen eller komma ut och sträcka på benen.

På Direcferries.se kan ni hitta tidtabeller med Eurotunnel, boka en resa med Eurotunnel eller söka Eurotunnel biljetter och priser online.

Ombord Eurotunnel

Alla rutter med Eurotunnel

Omdömen om Eurotunnel

 • "Comfortable and fast"

  Good value for money- specially on weekdays

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Med husbil på tåget"

  En resa som vi verkligen kan rek för Dig med husbil. Enkel incheckning - allt scannades in (regnr på bilen) och vi tryckte bara ok på skärmen så var det klar! Snygg och rent med bra shopping inne på området. Enkelt att fatta när man skulle kör fram till tågen och trevlig personal.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidigt sätt att ta sig över (under) kanalen med Eurotunnel"

  Serviceminded personal vid incheckningen, som försökte boka in oss så snart som möjligt. Vi sparade en halvtimme, eftersom vi skulle till Hamburg (75 mil)med ett stort släp, var det värt mycket. - Ett tips: förboka biljett via nätet; tidigare en gång hade vi inte förbokat och det blev mycket, mycket dyrare.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Folkestone till Calais med Eurotunnel "

  Smidig resa, helt stressfri. Behövde inte vänta länge heller. Hjälpsam och trevlig personanl. Kommer åka igen.

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer