Färja från Holyhead till Dublin

Holyhead Dublin-rutten går mellan Wales och Irland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Irish Ferries trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar 15 minuter när Stena Line servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 3 tim 15 min.

Det finns totalt 63 linjer att välja på vecka om du vill åka Holyhead Dublin-rutten mellan Wales och Irland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Holyhead och Dublin

  • Irish Ferries
    • Avgår 5 gånger per dag 2 tim 15 min
    • Få pris
  • Stena Line
    • Avgår 4 gånger per dag 3 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Holyhead Dublin

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Holyhead Dublin-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Holyhead

Holyhead är den största staden och hamnen i Anglesey, Wales. Holyhead ligger på Holy Island som vid ett tillfälle var ansluten till Anglesey via Four Mile Bridge. Men i mitten av 1900-talet finansierade en lokal filantrop byggandet av en gångbro "The Cobb", som nu är huvudvägen och järnväg till och från Holyhead. Stadens centrum erbjuder ett antal bra ställen att äta, en teater och en biograf. Det finns ett antal platser för besökare att stanna och Holyhead används ofta som en övernattning på väg till eller från semester på Irland eller som ett centrum för att besöka själva ön Anglesey. Runt Holyhead finns utmärkta fiske-, golf- och seglings anläggningar. Kombinera detta med underbar natur, promenader och stränder och du kan lätt förlora dig själv och koppla av några dagar.

Hamnen i Holyhead är en livlig hamn. Stena Line trafikerar från hamnen, liksom Irish Ferries med färjor till Dublin, med ett begränsat antal seglingar per dag till Dún Laoghaire på Irland. Hamnen är den överordnade länken för yttransport från centrala och norra England och Wales till Irland.

Guide till Dublin

Dublin är huvudstaden på Irlamd och ligger i provinsen av Leinster på nordöstra kusten, precis i början av River Liffey.
Irlands huvudstad drar miljontals av besökare varje år som vill upptäcka vad staden har att erbjuda.
Stadens historia dateras ända bak till vikingarnas tid och en av de mest populära attraktionerna i stan är Dublin Castle som byggdes år 1204, direkt efter normanska invasionen.

Andra populära saker i stan är Spire of Dublin, officiellt kallad 'Monument of Light'. Det är en 121.2-meters konliknande spiral gjord av stål och du finner den på O'Connell Street. Andra populära landmärken och monument är Mansion house, Anna livia-monumentet, Molly Malone-statyn, Kristus Kyra katredal, St Patrick's Katredal, Saint Francis Xavier kyrka på Upper Gardiner Street nära Mountjoy Square, Custom House och Aras an Uachtarain. Poolbeg tornen är också en ikonisk byggnad av Dublin och du kan se de från flera hall i staden.

Den moderna hamnen i Dublin ligger på båda sidorna av floden LIffey, ändå ut till änden. På den norra sidan av floden, ligger huvuddelen av hamnen, precis vid East Wall och Nort Wall från Alexandra Quay. Hamnen på den södra sidan är mycket mindre och ligger precis i början av Pigeon House peninsula. Båten går från hamnen till Holyhead i Wales, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.