COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Holyhead - Dublin är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Wales till Irland

Rederier som åker mellan Holyhead och Dublin

  • 4 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Holyhead till Dublin

 • "Sätena"

  Vi resa med Irish ferries var bra, enda dåliga var att det fanns ett begränsat antal med säten ombord. Vi är en familj på fyra personer.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Färjan var trevlig, den var även i tid. Bra utbud gällande mat ombord. Personalen var vänliga. Det var inte överbefolkat heller somd et brukar vara mellan Calais och Dover. Kommer åka igen.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension"

  Tyckte att både resorna var bekväma och avslappnande och jag hade velat ladda min laptop på färjan för jag hade inget batteri kvar. Men det gick inte. Men det var ok för jag var inte på en affärsresa.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa med Stena"

  Bokade med Stena över internet och viste inte vad vi skulle förvänta oss. Men allting var verkligen bra mellan Holyhead till Dublin. Uppgraderingen var värd att göra då man fck gratis kaffe och snacks och till ett bra pris. Många tack Stena.

  'Stena Adventurer' travelled on Stena Adventurer

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Holyhead till Dublin

Holyhead Dublin-rutten går mellan Wales och Irland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Irish Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar 15 minuter när Stena Line servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 3 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Holyhead Dublin-rutten mellan Wales och Irland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Holyhead

Holyhead är den största staden och hamnen i Anglesey, Wales. Holyhead ligger på Holy Island som vid ett tillfälle var ansluten till Anglesey via Four Mile Bridge. Men i mitten av 1900-talet finansierade en lokal filantrop byggandet av en gångbro "The Cobb", som nu är huvudvägen och järnväg till och från Holyhead. Stadens centrum erbjuder ett antal bra ställen att äta, en teater och en biograf. Det finns ett antal platser för besökare att stanna och Holyhead används ofta som en övernattning på väg till eller från semester på Irland eller som ett centrum för att besöka själva ön Anglesey. Runt Holyhead finns utmärkta fiske-, golf- och seglings anläggningar. Kombinera detta med underbar natur, promenader och stränder och du kan lätt förlora dig själv och koppla av några dagar.

Hamnen i Holyhead är en livlig hamn. Stena Line trafikerar från hamnen, liksom Irish Ferries med färjor till Dublin, med ett begränsat antal seglingar per dag till Dún Laoghaire på Irland. Hamnen är den överordnade länken för yttransport från centrala och norra England och Wales till Irland.


Guide till Dublin

Dublin är huvudstaden på Irlamd och ligger i provinsen av Leinster på nordöstra kusten, precis i början av River Liffey.
Irlands huvudstad drar miljontals av besökare varje år som vill upptäcka vad staden har att erbjuda.
Stadens historia dateras ända bak till vikingarnas tid och en av de mest populära attraktionerna i stan är Dublin Castle som byggdes år 1204, direkt efter normanska invasionen.

Andra populära saker i stan är Spire of Dublin, officiellt kallad 'Monument of Light'. Det är en 121.2-meters konliknande spiral gjord av stål och du finner den på O'Connell Street. Andra populära landmärken och monument är Mansion house, Anna livia-monumentet, Molly Malone-statyn, Kristus Kyra katredal, St Patrick's Katredal, Saint Francis Xavier kyrka på Upper Gardiner Street nära Mountjoy Square, Custom House och Aras an Uachtarain. Poolbeg tornen är också en ikonisk byggnad av Dublin och du kan se de från flera hall i staden.

Den moderna hamnen i Dublin ligger på båda sidorna av floden LIffey, ändå ut till änden. På den norra sidan av floden, ligger huvuddelen av hamnen, precis vid East Wall och Nort Wall från Alexandra Quay. Hamnen på den södra sidan är mycket mindre och ligger precis i början av Pigeon House peninsula. Båten går från hamnen till Holyhead i Wales, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.