Holyhead
Dublin
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Holyhead - Dublin är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Holyhead till Dublin

Holyhead Dublin-rutten går mellan Wales och Irland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Irish Ferries trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar 15 minuter när Stena Line servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 3 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 63 linjer att välja på vecka om du vill åka Holyhead Dublin-rutten mellan Wales och Irland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Wales till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Holyhead till Dublin?

  Färjeresan från Holyhead till Dublin tar ungefär 2h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Holyhead till Dublin?

  Priserna för färjan mellan Holyhead - Dublin varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 313 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Holyhead - Dublin?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Holyhead och Dublin, dessa är
  • Irish Ferries
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Holyhead - Dublin?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Holyhead - Dublin, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Holyhead - Dublin?

  Ja, mellan Holyhead - Dublin kan du resan utan bil med
  • Irish Ferries
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Holyhead - Dublin?

  Ja, du kan resa med bil mellan Holyhead - Dublin med
  • Irish Ferries
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Holyhead - Dublin?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Irish Ferries
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Holyhead till Dublin?

  Det är uppskattningsvis 94 sjömil mellan Holyhead och Dublin.

Så tycker våra kunder om Färjor från Holyhead till Dublin

 • "Sätena"

  Vi resa med Irish ferries var bra, enda dåliga var att det fanns ett begränsat antal med säten ombord. Vi är en familj på fyra personer.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin till Holyhead"

  Faliciteterna var bekväma och det var enkelt att hitta ett säte.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa med Stena"

  Bokade med Stena över internet och viste inte vad vi skulle förvänta oss. Men allting var verkligen bra mellan Holyhead till Dublin. Uppgraderingen var värd att göra då man fck gratis kaffe och snacks och till ett bra pris. Många tack Stena.

  'Stena Adventurer' travelled on Stena Adventurer

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Njöt "

  Förat gången med Irish ferries och det kommer inte att bli den sista. Effektiv, vänligtm rent och bra med utrymme.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Holyhead

Holyhead är den största staden och hamnen i Anglesey, Wales. Holyhead ligger på Holy Island som vid ett tillfälle var ansluten till Anglesey via Four Mile Bridge. Men i mitten av 1900-talet finansierade en lokal filantrop byggandet av en gångbro "The Cobb", som nu är huvudvägen och järnväg till och från Holyhead. Stadens centrum erbjuder ett antal bra ställen att äta, en teater och en biograf. Det finns ett antal platser för besökare att stanna och Holyhead används ofta som en övernattning på väg till eller från semester på Irland eller som ett centrum för att besöka själva ön Anglesey. Runt Holyhead finns utmärkta fiske-, golf- och seglings anläggningar. Kombinera detta med underbar natur, promenader och stränder och du kan lätt förlora dig själv och koppla av några dagar.

Hamnen i Holyhead är en livlig hamn. Stena Line trafikerar från hamnen, liksom Irish Ferries med färjor till Dublin, med ett begränsat antal seglingar per dag till Dún Laoghaire på Irland. Hamnen är den överordnade länken för yttransport från centrala och norra England och Wales till Irland.


Guide till Dublin

Dublin är huvudstaden på Irlamd och ligger i provinsen av Leinster på nordöstra kusten, precis i början av River Liffey.
Irlands huvudstad drar miljontals av besökare varje år som vill upptäcka vad staden har att erbjuda.
Stadens historia dateras ända bak till vikingarnas tid och en av de mest populära attraktionerna i stan är Dublin Castle som byggdes år 1204, direkt efter normanska invasionen.

Andra populära saker i stan är Spire of Dublin, officiellt kallad 'Monument of Light'. Det är en 121.2-meters konliknande spiral gjord av stål och du finner den på O'Connell Street. Andra populära landmärken och monument är Mansion house, Anna livia-monumentet, Molly Malone-statyn, Kristus Kyra katredal, St Patrick's Katredal, Saint Francis Xavier kyrka på Upper Gardiner Street nära Mountjoy Square, Custom House och Aras an Uachtarain. Poolbeg tornen är också en ikonisk byggnad av Dublin och du kan se de från flera hall i staden.

Den moderna hamnen i Dublin ligger på båda sidorna av floden LIffey, ändå ut till änden. På den norra sidan av floden, ligger huvuddelen av hamnen, precis vid East Wall och Nort Wall från Alexandra Quay. Hamnen på den södra sidan är mycket mindre och ligger precis i början av Pigeon House peninsula. Båten går från hamnen till Holyhead i Wales, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.