P&O Irish Sea

P & O Irish Sea Ferries seglar mellan England, Irland, Skottland och Nordirland.

Varumärket P & O Irish Sea har använts från 1998 - 2010 och har nu bytts tillbaka till att vara P & O Ferries.

Troon Larne-rutten använder P & O Express fastcraft året runt och på rutten Cairnryan Larne kör de med kryssningsfärjor och på rutten Liverpool Dublin med konventionella fartyg.

Verksamheten etablerade sina färjetjänster i slutet av 1960-talet, som ursprungligen bara verkade på Nordsjön och Engelska kanalen. Det världsberömda varumärket P & O Ferries, som vi känner till idag, grundades 2002 och erbjuder flera linjer runt hela Storbritannien och Irland. P & O Ferries fartyg har allt du behöver för att hålla hela familjen underhållen på det Irländska havet tack vare de välutrustade lekområdena för de yngre och spelrum för de lite äldre barnen. Ombord finns även många butiker som säljer rabatterade produkter och det finns lyxiga klubbsalonger, idealiska för längre rutter från England till Irland.

Med directferries.se kan ni hitta P&O Irish Sea titabeller, resor och boka P&O Irish Sea biljetter. Vi jämnför också P&O Irish Sea med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med P&O Irish Sea

Omdömen om P&O Irish Sea

 • "Larne till Troon"

  Uppskattad upplevelse. Personalen var vänliga men dyrt.

  Jim' reste med P&O Irish Sea på Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt"

  Överlag en bra upplevelse.

  Anonym' reste med P&O Irish Sea på Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Irland"

  Jag och min moster som är 82 år var nöjda med resan. Vi hade aldrig åkt med P&O innan. Men personalen var så trevliga och hjälpsamma. Retur resan var också bra. Det bästa någonsin. P&O är bäst. Mvh Mary.

  Mary' reste med P&O Irish Sea på Norbay/European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glad"

  Det var min första resa tll Irland. Personalen på båda vägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Man fick all info man behövde när man kom på färjan. Samma standard på färjorna. Det var kallt att sitta och sova i sätet och jag hade glömt min tröja i bilen. Det var lite störigt.

  Susan' reste med P&O Irish Sea på European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre