P&O Irish Sea
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

P&O Irish Sea

P & O Irish Sea Ferries seglar mellan England, Irland, Skottland och Nordirland.

Varumärket P & O Irish Sea har använts från 1998 - 2010 och har nu bytts tillbaka till att vara P & O Ferries.

Troon Larne-rutten använder P & O Express fastcraft året runt och på rutten Cairnryan Larne kör de med kryssningsfärjor och på rutten Liverpool Dublin med konventionella fartyg.

Verksamheten etablerade sina färjetjänster i slutet av 1960-talet, som ursprungligen bara verkade på Nordsjön och Engelska kanalen. Det världsberömda varumärket P & O Ferries, som vi känner till idag, grundades 2002 och erbjuder flera linjer runt hela Storbritannien och Irland. P & O Ferries fartyg har allt du behöver för att hålla hela familjen underhållen på det Irländska havet tack vare de välutrustade lekområdena för de yngre och spelrum för de lite äldre barnen. Ombord finns även många butiker som säljer rabatterade produkter och det finns lyxiga klubbsalonger, idealiska för längre rutter från England till Irland.

Med directferries.se kan ni hitta P&O Irish Sea titabeller, resor och boka P&O Irish Sea biljetter. Vi jämnför också P&O Irish Sea med alternativa rederier.

P&O Irish Sea routes and ports

Omdömen om P&O Irish Sea

 • "Resan till Irland "

  Kanon 👌 😁😄

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin-Liverpool"

  Klart prisvärd

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa"

  Tiden gick snabbt. Hytten var super bra för en snabb tupplur. Fanns en dusch också men den använde vi inte. Maten var en överrraskning - vi viste inte att man fick gratis mat ombord.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Larne till Troon"

  Uppskattad upplevelse. Personalen var vänliga men dyrt.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.