P&O Irish Sea

P & O Irish Sea Ferries åker mellan England och Irland och Skottland och Nordirland.

P & O Irish Sea Varumärket har används från 1998 - 2010 och har nu bytt tillbaka till att vara P & O Ferries.

Troon Larne tjänsten använder P & O Express fastcraft året runt och på rutten Cairnryan Larne kör de med kryssningsfärjor och på rutten Liverpool Dublin med konventionella fartyg.

P & O Ferries håller hela familjen glad på Irländska sjön och vart ni än är på väg ni kommer att upptäcka att er resa är fylld med underhållning för alla åldrar.

Med directferries.se kan ni hitta P&O Irish Sea titabeller, resor och boka P&O Irish Sea biljetter. Vi jämnför också P&O Irish Sea med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med P&O Irish Sea

P&O Irish Sea kundrecensioner

 • "Utmärkt"

  Överlag en bra upplevelse.

  Anonym' reste med P&O Irish Sea på Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Irland"

  Jag och min moster som är 82 år var nöjda med resan. Vi hade aldrig åkt med P&O innan. Men personalen var så trevliga och hjälpsamma. Retur resan var också bra. Det bästa någonsin. P&O är bäst. Mvh Mary.

  Mary' reste med P&O Irish Sea på Norbay/European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glad"

  Det var min första resa tll Irland. Personalen på båda vägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Man fick all info man behövde när man kom på färjan. Samma standard på färjorna. Det var kallt att sitta och sova i sätet och jag hade glömt min tröja i bilen. Det var lite störigt.

  Susan' reste med P&O Irish Sea på European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Juli resa till Irland"

  Vi gillade vår resa över det Irländska havet. Hela processen gick bra med den vänliga personalen vid hamnen. Och barnen blev underhållna på färjan av personalen. Målade ansiktet osv.

  Andrew' reste med P&O Irish Sea på European Causeway/European Highlander

  Lӓs mer Läs mindre