Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Cairnryan hamn

  • Cairnryan hamn med bil

    Cairnryans hamn är belägen i det sydvästra hörnet av Skottland, 8 km norr om Stranraer på A77. Från norr följ A77 söderut om Glasgow/Ayr. Från söder följ M6/A74 till Carlisle och därefter A75 via Dumfries mot Stranraer. Cirka 3 km söder om Stranraer sväng höger in på A751/A77.

  • Cairnryan hamn med tåg

    Den närmaste järnvägsstationen på Cairnryan hamn är Stranraer järnvägsstation, vilken är ca 6.5 km från hamnen. Det finns taxibilar utanför stationen. För mer information och bokning, besök våra Tåg till Stranraer eller Tåg till Skottland sidor.

  • Cairnryan övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Cairnryan färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Cairnryan övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Cairnryan färjetjänster

Guide till Cairnryan

Guide till Cairnryan

Cairnryan är en stad som ligger i Skottland. Under andra världskriget blev Cairnryan en känd militärhamn med tre bryggor hamnen och en militär järnväg som förbinder byn med närliggande Stranraer som byggdes av armén. Tusentals soldater byggde lokalt i militära läger. I slutet av kriget kapitulerade Atlanten U-Boat flottan i Loch Ryan och var förankrade här innan den bogserades till havet och sjönk.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.