COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Belfast - Liverpool Birkenhead är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Belfast till Liverpool Birkenhead färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Nordirland till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Belfast och Liverpool Birkenhead

  • 16 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Belfast till Liverpool Birkenhead

 • "Tillbaka igen"

  Efter att ha använt färjorna till Belfast från Birkenhead flera gånger under de senaste åren har jag sett dem gå igenom olika ägare . Ändringarna i de fartyg som är trevliga , uppdateras efter så många år av att vara ganska trött och sliten . Maten är bra, kaffebar förbättrats avsevärt , besättningen vänliga . Det finns nu tillgång till internet via macs , internet-tjänsten är dock långsam och om du vill att tillhandahålla tjänsten att vara ett försäljningsargument då som verkligen måste åtgärdas , och de flesta människor är inte Mac-användare , så det skulle vara fördelaktigt för leverera ett operativsystem majoriteten av kunderna verkligen kommer att bli bekant med. Motorerna på de fartyg är också mycket högre än de brukade vara.Men förbättringarna är bra , resan var bekväm.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Övernatt färja"

  Jag och min dotter var nöjda med vår resa. Maten var god. Bra faliciteter ombrod. Servicen var bra också. Trelig personale. Vi sov i stolarna och det var bra och det hade dock varit skönt med filtar till. Rekommenderar denna färjan.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevligt rum"

  Personalen är vänliga och hytten är bekväm. Kommer att åka igen.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Belfast - Liverpool 21 Jun 13"

  Färjan hade några tekniska problem dagen innan avgång och det skulle kanske påverka min avgång men direct ferries uppdaterade mig hela tiden. Det var verkligen bra av dom. Men till slut var problemet löst och vi kunde åka på den bestämda tiden. Färjans faliciteter var bra och personalen var trevliga och kommer att åka igen.

  'Stena Lagan' travelled on Stena Lagan

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Belfast till Liverpool Birkenhead

Belfast Liverpool Birkenhead-rutten går mellan Nordirland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 16 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar.

Färjetrafiken på Belfast Liverpool Birkenhead-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Belfast

Belfast är den största staden och huvudstaden på Nordirland. Staden ligger till största delen i länet Antrim, men en liten del av östra och sydöstra Belfast ligger i länet Down. Belfast har historiskt sett varit centrum för den irländska linneindustrin, tobaksproduktionen, reptillverkning och skeppstillverkning. Stadens viktigaste skeppsbyggare, Harland and Wolff, är kända för att ha byggt RMS Titanic. Idag är Belfast fortfarande centrum för industrin, men också för konst, högre utbildning, affärsverksamhet och är den ekonomiska motorn för Nordirland. Belfast centrum har expanderat och förnyats under de senaste åren, speciellt runt Victoria Square.

Belfast har en stor hamn som används för import och export av handelsvaror, och för passagerarfärjor. Stena Line har regelbundna turer till Cairnryan i Skottland med sina vanliga fartyg, med en restid på ca 2 tim och 15 min. Ända till år 2011 gick turen till Stanraer med en restid på 90 min. Stena Line har också turer till Liverpool. Dessutom finns säsonsavgångar till Douglas på Isle of Man som traffikeras av Isle of Man Steam Packet.


Guide till Liverpool Birkenhead

Liverpool är en stad som ligger på den östra sidan av Mersey mynning, i Merseyside i nordvästra England. Flera områden i Liverpools centrum beviljades världsarv status av UNESCO 2004. Liverpool Maritime Mercantile city inkluderar Pier Head, Albert Dock och William Brown Street. Liverpool är också hem för två Premier League fotbollsklubbar, Liverpool och Everton. Matcher mellan de två är kända som Merseyside derby. Den världsberömda Grand National tar även plats årligen på Aintree i utkanten av staden. Järnvägar, transatlantiska ångbåtar, kommunala spårvagnar och eltåg alla har banat väg för i Liverpool som typer av kollektivtrafik. År 1829 och 1836 de första järnvägstunnlar i världen byggdes i Liverpool. Från 1950 till 1951, körde världens första reguljära helikoptertjänst mellan Liverpool och Cardiff.

Hamnen i Liverpool är en av Storbritanniens största hamnar, som tillhandahåller passagerarfärjetrafiken över Irländska sjön till Belfast, Dublin och Isle of Man. Tjänsterna tillhandahålls av flera företag, bland annat Isle of Man Steam Packet Company, P & O Ferries och Stena Line. Under 2007 har en ny kryssningsterminal öppnades i Liverpool, som ligger vid sidan av Pier Head i stadens centrum.