Boka en färja från/till Hoek van Holland

Hoek van Holland färjehamn i Holland förbinder Harwich i England med möjlighet att välja mellan upp till 15 överfarter per vecka. Restiden för Hoek van Holland till Harwich överfarten är 6 timmar 30 minuter och trafikkeras av Stena Line.

Hoek van Holland hamnkarta

Klicka här för karta

Hoek van Holland färjealternativ

Hoek van Holland färjetjänster

 • Stena Line
  • 15 avgångar per vecka 6 tim 30 min
  • Få pris

Guide till Hoek van Holland

Hoek of Holland är en väldigt sysselsatt port. Men det är också ett resort, som ibland kallas "Rotterdam-by-the-Sea." Denna port-resort arrangemang är typiskt för den nederländska och belgiska kusten: med stora befolkningar och lite mark har kusten två "jobb" att ta hand om: att hantera sjöfart och ge rekreation för sommaren turister.
Men den holländska kusten lyckas sköta detta så bra att de lyckas hålla botra handelsfartygen från resort stränderna. Det är nära till de industriella distrikten Europoort och Rotterdam som är det bokstavligen ett hörn bort - om ni sväng vänster från Nordsjö stranden på strandpromenaden som går längs med Nieuwe Waterweg (tillgång floden till hamnen i Rotterdam) så kan ni nästan nuddar de fartyg som seglar förbi.
Av denna anledning lockar strandpromenaden många besökare. Stadsdelen Hoek of Holland har en yta på 16,7 km ² (varav 13,92 km ² är mark). De har oändliga möjligheter, oavsett om kilometer långa stranden eller cykla eller gå genom landskapet.

Så här hittar du till Hoek van Holland hamn

 • Hoek van Holland hamn med bil

  Havennummer 911, Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Netherlands

 • Hoek van Holland hamn med tåg

  Havennummer 911, Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Netherlands

 • Parkering vid Hoek van Holland hamn

  Havennummer 911, Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Netherlands

 • Hoek van Holland hamnadress

  Havennummer 911, Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Netherlands

 • Hoek van Holland övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Hoek van Holland färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Hoek van Holland övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!