Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Holland

Det officiella internationella namnet på landet vi känner till som Holland, är Kungariket Holland eller Nederländerna.

Landet gränsar till Belgien till söder/sydväst och Tyskland i öster och norr. Nästan en tredjedel av landet är gränsar kusten, cirka 450 kilometer.

Vad gör man i Holland?

Amsterdam får mest uppmärksamhet, men Nederländerna är så mycker mer än bara sin huvudstad och har många imponerande destinationer att utforska som Rotterdam, Haag och Arnhem på landsbygden samt de medeltida städerna Delft och Utrecht.

Hur tar man sig runt Holland?

Tåg är absolut det populäraste offentliga transportmedlet mellan städerna i Holland. Alla taxibilar kör med taxameter, så betalningen är det inte så mycket att diskutera om. Cykla är populärt i Holland, om man inte har sin egen cykel, kan man hyra en överallt i Holland.

Om du funderar på att besöka Holland med färja så finns det flera korsningar tillgängliga från Storbrittanien, oavsett om du reser med fordon eller inte.

Det finns schemalagda avgångar från sydöst och nordöst av England som kör året runt och alla avgångar drivs av stora, moderna lyxiga färjor.

Om du letar efter mer flexibla och större utbud av avgångar och har inget emot en färja som tar längre tid så kan du ta färjan till Frankrike eller Belgien och så kan du sedan köra över till Holland.

Att ta färjan till Holland ger dig också en idealisk gateway för vidareresor runt norra Europa, speciellt för att komma till länder som inte har direkt anslutning från Storbritannien, till exempel Tyskland och Polen.

När är det bäst att boka färja till Holland?

Holland är ju ett blomland, så om man vill ha ett glimt av det skall man besöka landet om våren. Vädret är dock överlag mycket oberäkneligt. Under högsäsongen är färjerutterna väldigt populära, så vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
 • TESO
  • Få pris
Visa alla färjerederier

Rutter och hamnar i Holland