COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Holland

Det officiella internationella namnet på landet vi känner till som Holland, är Kungariket Holland eller Nederländerna.

Landet gränsar till Belgien till söder/sydväst och Tyskland i öster och norr. Nästan en tredjedel av landet är gränsar kusten, cirka 450 kilometer.

Vad gör man i Holland?

Amsterdam får mest uppmärksamhet, men Nederländerna är så mycker mer än bara sin huvudstad och har många imponerande destinationer att utforska som Rotterdam, Haag och Arnhem på landsbygden samt de medeltida städerna Delft och Utrecht.

Hur tar man sig runt Holland?

Tåg är absolut det populäraste offentliga transportmedlet mellan städerna i Holland. Alla taxibilar kör med taxameter, så betalningen är det inte så mycket att diskutera om. Cykla är populärt i Holland, om man inte har sin egen cykel, kan man hyra en överallt i Holland.

Om du funderar på att besöka Holland med färja så finns det flera korsningar tillgängliga från Storbrittanien, oavsett om du reser med fordon eller inte.

Det finns schemalagda avgångar från sydöst och nordöst av England som kör året runt och alla avgångar drivs av stora, moderna lyxiga färjor.

Om du letar efter mer flexibla och större utbud av avgångar och har inget emot en färja som tar längre tid så kan du ta färjan till Frankrike eller Belgien och så kan du sedan köra över till Holland.

Att ta färjan till Holland ger dig också en idealisk gateway för vidareresor runt norra Europa, speciellt för att komma till länder som inte har direkt anslutning från Storbritannien, till exempel Tyskland och Polen.

När är det bäst att boka färja till Holland?

Holland är ju ett blomland, så om man vill ha ett glimt av det skall man besöka landet om våren. Vädret är dock överlag mycket oberäkneligt. Under högsäsongen är färjerutterna väldigt populära, så vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig

Populära färjerederier

  • 14 avgångar per vecka 6 tim 45 min
  • Få pris
  • 7 avgångar per vecka 11 tim
  • Få pris
  • 7 avgångar per vecka 15 tim 45 min
  • Få pris

Holland recension

 • "Superferry jajamen!"

  Nyligen reste jag med Stena Britannica från Harwich till Hook of Holland- och jag måste säga att jag var imponerad! Färjorna är super nya så allt var toppen från restaurangen till baren, priser för mat och dryck var rymliga i både buffet restaurangen- på färjan fanns det också A’la Carte restaurang men vi har inte varit där. Hytter var jätterena och välutrustade, med brädare sängar än på normala färjor och med platt TV och fri Wi-Fi internet- det blev en bra färjeresa . Jag skulle utan tvivel resa ombord denna färjan igen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Känslan av Storbritannien"

  Jag åker regelbundet mellan UK och Frankrike och tog möjligheten att resa med P&O nya färjan The Spirit of Britain kort efter den började trafikera. Det är en enorm modern och snabb färja och vid ett tillfälle när färjan befann sig i en kanal den borstade bort vågorna undan utan någon märkbar rörelse , något som inte alltid är fallet med de mindre, äldre färjorna på denna rutten. Ombord faciliteter och catering var utmärkta med vänlig och hjälpsam personal, ombordstigning var snabb och effektiv på grund av flera ramper för lossning och lasting.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stena Lynx min favvo"

  Snabb fin färja och om du vill resa till Irland under dagen med hög hastighet, det är det enda sättet att resa på! Stena plus lounge ser också fin ut. Mysig är ordet.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stena Europe vilket skepp 5 stjärnor"

  Jag älskar den här färjan, hon är havets drottning och en jätte bland färjor, personalen är vänlig plus jag tycker att hon är bäst jag rekomenderar en resa tidigt på morgonen kl 2:45 från fishguard

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Holland