Varför använda
Direct Ferries?

2771 färjerutter och 659 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Holland

Det officiella internationella namnet på landet vi känner till som Holland, är Kungariket Holland eller Nederländerna.

Landet gränsar till Belgien till söder/sydväst och Tyskland i öster och norr. Nästan en tredjedel av landet är gränsar kusten, cirka 450 kilometer.

Vad gör man i Holland?

Amsterdam får mest uppmärksamhet, men Nederländerna är så mycker mer än bara sin huvudstad och har många imponerande destinationer att utforska som Rotterdam, Haag och Arnhem på landsbygden samt de medeltida städerna Delft och Utrecht.

Hur tar man sig runt Holland?

Tåg är absolut det populäraste offentliga transportmedlet mellan städerna i Holland. Alla taxibilar kör med taxameter, så betalningen är det inte så mycket att diskutera om. Cykla är populärt i Holland, om man inte har sin egen cykel, kan man hyra en överallt i Holland.

Om du funderar på att besöka Holland med färja så finns det flera korsningar tillgängliga från Storbrittanien, oavsett om du reser med fordon eller inte.

Det finns schemalagda avgångar från sydöst och nordöst av England som kör året runt och alla avgångar drivs av stora, moderna lyxiga färjor.

Om du letar efter mer flexibla och större utbud av avgångar och har inget emot en färja som tar längre tid så kan du ta färjan till Frankrike eller Belgien och så kan du sedan köra över till Holland.

Att ta färjan till Holland ger dig också en idealisk gateway för vidareresor runt norra Europa, speciellt för att komma till länder som inte har direkt anslutning från Storbritannien, till exempel Tyskland och Polen.

När är det bäst att boka färja till Holland?

Holland är ju ett blomland, så om man vill ha ett glimt av det skall man besöka landet om våren. Vädret är dock överlag mycket oberäkneligt. Under högsäsongen är färjerutterna väldigt populära, så vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris

Holland recension

 • "Ris och ros"

  Bra lunchbuffé åt ena hållet, fantastisk åt andra hållet. Toaletterna kan med fördel städas oftare. Mycket bra med spa/massage, rekommenderas varmt! Och det bästa av allt: alla lekhörnor och aktiviteter för barnen. Tack! Mvh Martin

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Problemlose Überfahrt nach Sassnitz und zurück."

  Habe mich auf der Fähre sehr wohl gefühlt und der Preis war klasse. Problemlose Buchung. Gerne wieder! Leider waren die Urinale zum wiederholten Male defekt, so dass sich relativ lange Schlangen vor den Toiletten bildeten. Wäre schön, wenn hier Abhilfe geschaffen werden würde.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra men...."

  Stena Line var jättebra men vi hade problem när vi bokade färja. Internetanslutningen var lite dålig på hotellet i Tyskland. Vi fick meddelande på Direct Ferries hemsida att köpet inte gått igenom så vi gjorde det en gång till. Men det hade gått igenom visade det sej sedan. Skrev e-post till Direct Ferries men fick inget svar. Försökte ringa Direct ferries på det nummer som står på hemsidan, ingen svarade. Hur gå vidare? Evert Kullberg Sverige Tel 076-1615203

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb och punktlig"

  Snabb incheckning trots sommar och semestertider , överresan var ok med bra mat och enkel samt organiserat utkörning från bildäck. ses igen ....

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Holland