COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Holland

Det officiella internationella namnet på landet vi känner till som Holland, är Kungariket Holland eller Nederländerna.

Landet gränsar till Belgien till söder/sydväst och Tyskland i öster och norr. Nästan en tredjedel av landet är gränsar kusten, cirka 450 kilometer.

Vad gör man i Holland?

Amsterdam får mest uppmärksamhet, men Nederländerna är så mycker mer än bara sin huvudstad och har många imponerande destinationer att utforska som Rotterdam, Haag och Arnhem på landsbygden samt de medeltida städerna Delft och Utrecht.

Hur tar man sig runt Holland?

Tåg är absolut det populäraste offentliga transportmedlet mellan städerna i Holland. Alla taxibilar kör med taxameter, så betalningen är det inte så mycket att diskutera om. Cykla är populärt i Holland, om man inte har sin egen cykel, kan man hyra en överallt i Holland.

Om du funderar på att besöka Holland med färja så finns det flera korsningar tillgängliga från Storbrittanien, oavsett om du reser med fordon eller inte.

Det finns schemalagda avgångar från sydöst och nordöst av England som kör året runt och alla avgångar drivs av stora, moderna lyxiga färjor.

Om du letar efter mer flexibla och större utbud av avgångar och har inget emot en färja som tar längre tid så kan du ta färjan till Frankrike eller Belgien och så kan du sedan köra över till Holland.

Att ta färjan till Holland ger dig också en idealisk gateway för vidareresor runt norra Europa, speciellt för att komma till länder som inte har direkt anslutning från Storbritannien, till exempel Tyskland och Polen.

När är det bäst att boka färja till Holland?

Holland är ju ett blomland, så om man vill ha ett glimt av det skall man besöka landet om våren. Vädret är dock överlag mycket oberäkneligt. Under högsäsongen är färjerutterna väldigt populära, så vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig

Populära färjerederier

  • 7 avgångar per vecka 11 tim
  • Få pris
  • Avgår 2 gånger per dag 6 tim 45 min
  • Få pris
  • 7 avgångar per vecka 15 tim 45 min
  • Få pris

Holland recension

 • "Natt segling till Holland"

  Kom till Harwich kl 9.30. för avgången kl 11.15. Gick direkt genom tullen och på båten under 10 min. GIck till vår hytt, vilket var Captains class. Båten seglade i ti, sov bra i sängen. Vaknade 6.30 för frukost. Anlände i tid i Holland. Överlag var resan extremt bra, inga köer, förseningar eller specialla regler för bagaget. Jag kommer absolut resa med Stena Line igen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mega färja"

  Bra organiserat, bra färja, trevliga hytter, punktlig. Bara bra.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra lång helg"

  Två nätter ombord på färjan var en bra del av vår lång helg. Vi uppskattade verkligen personalens uppmärksamhet coh artighet. En bra resa. Men av och på lastningen var lite frustrerande. Bron krånglade lite.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Harwich- Hook of Holland i mars 2012"

  Jag bokade en captain hytt med en stor säng. Det fanns välkomande fruktskål och alkohol i minibaren. Tv fanns också och stort badrum. Jag gick och shoppade lite också. Allting gick och anlände i tid. Det var dock lite vågit på havet, men det får man väl vara beredd på. Väldigt nöjd med denna upplevelsen.

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Holland