England

Jämför färjor från England till Holland

Det finns 3 ferry routes mellan England och Holland, vilket ger dig 28 överfarter per vecka att välja bland. P&O Ferries trafikerar 1 routes, Hull till Rotterdam som seglar 7 gånger dagligen. Stena Line trafikerar 1 routes, Harwich till Hoek van Holland som seglar 14 gånger dagligen. DFDS Seaways trafikerar 1 routes, Newcastle till Amsterdam (Ijmuiden) som seglar 7 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från England till Holland.

England-Holland-färjekarta

Klicka här för karta

Om England:

England innefattar de centrala och södra delarna av Stor Britannien som ligger i nord Atlanten, separat från kontinentala Europa.

Landet är det största av de fyra så kallade 'hem nationerna' som gör upp Stor britannien och också inkluderar över 100 mindre öar inkluderandes Isle of Wight och Scillyöarna.

Englands huvudstad London är ett vidsträckt och mångfaldigt metropoliskt centrum och en global huvudstad för finans, kultur och mode.

Att resa med färja är ett populärt och bekvämt transportsätt mellan den brittiska allämnheten och som en ö med en mängd av första klass hamnar, är England en bra utgångspunkt för färjor med många destinationer, både inrikes och internationella. Många av världens ledande rederier är hushållsnamn och driver många korsningar som betjäner Stor britanniens befolkning.

Om Holland:

Nederländerna eller mer känt som Holland är ett nordeuropeiskt land som gränsar till Belgien och Tyskland, med Nordsjön till väster.

I Holland hittar du världsberömda städer som Amsterdam, Rotterdam, Utrecht och Delft.
I Holland finner du väderkvarnar, träsk och tulpaner men holländarna har något utvecklats bort från denna stereotyp.

Holland är en populär destination för turister men ar också blivid rankad till det lyckligaste landet i världen, which of course reflects on the high standard of living.

Året runt korsningar ansluter södra, östra och nordöstra England till Holland med ett antal linjer, alla operatörer drivs av moderna fartyg som erbjuder kryssningar som anläggning.

Även dock Holland är en rätt så kompakt nation så finns det flera vägförbindelser vilket gör det till en idealisk inkörsport i Europa - perfekt för vidare resa till Belgien och Tyskland