Hull till Rotterdam färja

Hull Rotterdam rutten ansluter England med Holland. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, P&O Ferries. Det finns överfarter upp till 7 gånger vecka med en resetid från ca 11 timmar.

Hull Rotterdam seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Hull till Rotterdam färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från England till Holland sida.

Hull - Rotterdam färjerederier

 • P&O Ferries
  • 7 Avgångar per vecka 11 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Hull Rotterdam

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Hull Rotterdam är en bil och 2 passagerare.

Hull Rotterdam färja recensioner

 • "Nurburgring och Koblenz "

  Bra färja och en enkel väg till Europa från norra.

  'Paul' reste Hull Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre
 • "P&O Pride of Hull"

  Det var en bra resa och snabb på och avlastning också. Rekommenderas högt. Maten var ok men inte så bra. Lång kö på Costa för de var underbemmanade. Hytten var helt ok stor. Personalen var trevliga och hjälpsamma. Hade svårt att sova pga av ljud.

  'Anonym' reste Hull Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension"

  Allting var väldigt smidigt.

  'Marion' reste Hull Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Kent

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Effektivt och avslappnande"

  Tyckte servicen var utmärkt och avslappnande. Kände mig utvilad också. Lugn resa båda hållen. Kommer åka med dom igen och få en transfer till Amsterdam också. Färjan i sig var ren och bra. Inte klagomål alls. Förutom maten som var så himla dyr. Kommer ta med mig egen öl nästa gång.

  'Ian' reste Hull Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Rotterdam

  Lӓs mer Läs mindre

Hull guide

Staden Hull, eller Kingston upon Hull som är dess officiella namn, ligger i det ceremoniella länet av East Riding of Yorkshire i nordöstra England. Staden ligger vid floden Hull där den möter Humberflodens mynning, ca 40 km inåt landet från Nordsjön. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till munkarna i Meaux Abbey på 1200-talet, där de behövde en hamn för att exportera ull från deras egendom.

Idag är staden mer än bara sin hamn och för att återspegla detta tilldelades de Storbritanniens kulturhuvudstad 2017. Attraktioner i staden inkluderar Gamla stan och Museum Quarter, Hull Marina och The Deep som är ett akvarium som ligger på Sammys Point. Staden har också ett rikt sportigt arv som omfattar Premier League-fotboll, Hull City Football Club, och Super League Rugby laget, Hull FC rugbyklubb.

P & O North Sea Ferries erbjuder dagliga seglingar till Rotterdam / Europort i Nederländerna, med en restid på ca 10-11 timmar. Det finns också dagliga avgångar till Zeebrugge i Belgien med en restid på ca 14 timmar.

Rotterdam guide

Den holländska staden Rotterdam är Hollands näst största stad efter Amsterdam, och erbjuder besökarna ett unikt utseende, eftersom majoriteten av dess centrala byggnaderna är moderna, efter krigsskador på 1940-talet. Besökarna kommer att upptäcka att de senaste byggprojekt har förvandlat den holländska staden Rotterdam gett det inget annat än en nytt liv, med elegant arkitektur och strukturer som Euromast och dess upphöjda restaurang med panoramautsikt. Kultur i Rotterdam är i överflöd inom det område som kallas Museumpark (Museum Park), där många av de bästa museerna i staden är belägna. Kunsthal konsthall är bland de bästa i staden och ligger vid södra änden av museet Park och regelbundet värd många kvalitetskonstutställningar. Firar de rika maritima traditioner i Nederländerna, är Sjöhistoriska museet fylld med intressanta modeller och information och på ett liknande tema, Rotterdam Openlucht Binnenvaart Museum innehåller en stor samling av historiska båtar vattenvägar, ligger bekvämt nära Mariniers museet, på Wijnhaven .

Färjetrafik från Rotterdam avgår till Hull i England.