Färja från Hull till Rotterdam

Hull Rotterdam-rutten går mellan England och Holland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar.

Färjetrafiken på Hull Rotterdam-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Hull och Rotterdam

  • P&O Ferries
    • 7 avgångar per vecka 11 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Hull Rotterdam

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Hull Rotterdam-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Hull

Staden Hull, eller Kingston upon Hull som är dess officiella namn, ligger i det ceremoniella länet av East Riding of Yorkshire i nordöstra England. Staden ligger vid floden Hull där den möter Humberflodens mynning, ca 40 km inåt landet från Nordsjön. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till munkarna i Meaux Abbey på 1200-talet, där de behövde en hamn för att exportera ull från deras egendom.

Idag är staden mer än bara sin hamn och för att återspegla detta tilldelades de Storbritanniens kulturhuvudstad 2017. Attraktioner i staden inkluderar Gamla stan och Museum Quarter, Hull Marina och The Deep som är ett akvarium som ligger på Sammys Point. Staden har också ett rikt sportigt arv som omfattar Premier League-fotboll, Hull City Football Club, och Super League Rugby laget, Hull FC rugbyklubb.

P & O North Sea Ferries erbjuder dagliga seglingar till Rotterdam / Europort i Nederländerna, med en restid på ca 10-11 timmar. Det finns också dagliga avgångar till Zeebrugge i Belgien med en restid på ca 14 timmar.

Guide till Rotterdam

Den holländska staden Rotterdam är Hollands näst största stad efter Amsterdam, och erbjuder besökarna ett unikt utseende, eftersom majoriteten av dess centrala byggnaderna är moderna, efter krigsskador på 1940-talet. Besökarna kommer att upptäcka att de senaste byggprojekt har förvandlat den holländska staden Rotterdam gett det inget annat än en nytt liv, med elegant arkitektur och strukturer som Euromast och dess upphöjda restaurang med panoramautsikt. Kultur i Rotterdam är i överflöd inom det område som kallas Museumpark (Museum Park), där många av de bästa museerna i staden är belägna. Kunsthal konsthall är bland de bästa i staden och ligger vid södra änden av museet Park och regelbundet värd många kvalitetskonstutställningar. Firar de rika maritima traditioner i Nederländerna, är Sjöhistoriska museet fylld med intressanta modeller och information och på ett liknande tema, Rotterdam Openlucht Binnenvaart Museum innehåller en stor samling av historiska båtar vattenvägar, ligger bekvämt nära Mariniers museet, på Wijnhaven .

Färjetrafik från Rotterdam avgår till Hull i England.