COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hull - Zeebrugge är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Belgien

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Hull och Zeebrugge

  • 7 Sailings Weekly 13 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Hull till Zeebrugge

 • "P&O Hull"

  Färjan gick bra och allting var rent och städat. Det edna dåliga var det hög priset på maten ombord. Väldigt dyrt.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bästa vägen att åka."

  Vi använder Hull Zeebrugge färja regelbundet och njuta av vår tid ombord. Vi bokade en klubb klass hytt för extra utrymme och en vattenkokare och TVn är användbara också. Vi äter i restaurangen i motsats till Köket och maten är utmärkt (särskilt biffarna!). Dessa fartyg är mycket stabil även under dåliga förhållanden.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hull till Zebrugge"

  Premier hytten var trevlig och stor. Personalen var hjälpsamma och vänliga. Utmärkt upplevelse och kommer åka igen. Det og längre i pass kontrollen i england än belgien.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hull till Zebrugge"

  Bra upplevelse, väldigt avslappnande och en bra srat på vår semester. Kommer absolut åka igen. Rekommenderar er att prova den!

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Hull till Zeebrugge

Hull Zeebrugge-rutten går mellan England och Belgien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 13 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Hull Zeebrugge-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Hull

Staden Hull, eller Kingston upon Hull som är dess officiella namn, ligger i det ceremoniella länet av East Riding of Yorkshire i nordöstra England. Staden ligger vid floden Hull där den möter Humberflodens mynning, ca 40 km inåt landet från Nordsjön. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till munkarna i Meaux Abbey på 1200-talet, där de behövde en hamn för att exportera ull från deras egendom.

Idag är staden mer än bara sin hamn och för att återspegla detta tilldelades de Storbritanniens kulturhuvudstad 2017. Attraktioner i staden inkluderar Gamla stan och Museum Quarter, Hull Marina och The Deep som är ett akvarium som ligger på Sammys Point. Staden har också ett rikt sportigt arv som omfattar Premier League-fotboll, Hull City Football Club, och Super League Rugby laget, Hull FC rugbyklubb.

P & O North Sea Ferries erbjuder dagliga seglingar till Rotterdam / Europort i Nederländerna, med en restid på ca 10-11 timmar. Det finns också dagliga avgångar till Zeebrugge i Belgien med en restid på ca 14 timmar.


Guide till Zeebrugge

Byn och hamnen i Zeebrugge ligger vid kusten i Belgien. Byn ligger på Nordsjökusten och på grund av dess närhet till stora industristäder i Europa, och på grund av dess kommunikationer, har det blivit ett nav för trafik från alla håll. Zeebrugge är också Belgiens viktigaste fiskehamn och grossistfiskmarknaden som ligger där är en av Europas största. Hamnen var platsen för Zeebryggeräden den 23 april 1918, då den brittiska Royal Navy satte den tyska inlandsflottbasen vid Brygge ur funktion. Admiral Roger Keyes planerade och ledde anfallet som stormade de tyska batterierna och sjönk fartygen i hamnen för att blockera ingången till basen för de sista sju månaderna av första världskriget.

De flesta av passagerarna som passerar genom hamnen kan antingen njuta av en lyxig kryssning eller överfart med färja till Hull och Rosyth i Storbritannien. Faciliteterna på porten inkluderar flera butiker, café och bekväma väntrum.