Hull
Zeebrugge
Färjor till Belgien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Hull Zeebrugge

Hull Zeebrugge-rutten går mellan England och Belgien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 13 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Hull Zeebrugge-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Hull till Zeebrugge?

Färjeresan från Hull till Zeebrugge tar ungefär 13h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Hull - Zeebrugge?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Hull och Zeebrugge, dessa är
 • P&O Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Hull - Zeebrugge?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Hull - Zeebrugge, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Hull till Zeebrugge

 • "Från Hull till Rotterdam "

  Helt okey rent och snyggt, men maten i kitchen behöver du inte beställa katastrof! Gå istället till Braseriet! 🤗

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skön resa"

  Fräscht, trevlig båt. Jättefin hytt.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa!"

  Min famlj åkte och så fort vi kom ombord kändes det som att vår resa hade startat. Det var verkligen en fantasiskt resa men bra faliciteter ombord och ser fram emot att åka igen.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Hull

Staden Hull, eller Kingston upon Hull som är dess officiella namn, ligger i det ceremoniella länet av East Riding of Yorkshire i nordöstra England. Staden ligger vid floden Hull där den möter Humberflodens mynning, ca 40 km inåt landet från Nordsjön. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till munkarna i Meaux Abbey på 1200-talet, där de behövde en hamn för att exportera ull från deras egendom.

Idag är staden mer än bara sin hamn och för att återspegla detta tilldelades de Storbritanniens kulturhuvudstad 2017. Attraktioner i staden inkluderar Gamla stan och Museum Quarter, Hull Marina och The Deep som är ett akvarium som ligger på Sammys Point. Staden har också ett rikt sportigt arv som omfattar Premier League-fotboll, Hull City Football Club, och Super League Rugby laget, Hull FC rugbyklubb.

P & O North Sea Ferries erbjuder dagliga seglingar till Rotterdam / Europort i Nederländerna, med en restid på ca 10-11 timmar. Det finns också dagliga avgångar till Zeebrugge i Belgien med en restid på ca 14 timmar.


Guide till Zeebrugge

Byn och hamnen i Zeebrugge ligger vid kusten i Belgien. Byn ligger på Nordsjökusten och på grund av dess närhet till stora industristäder i Europa, och på grund av dess kommunikationer, har det blivit ett nav för trafik från alla håll. Zeebrugge är också Belgiens viktigaste fiskehamn och grossistfiskmarknaden som ligger där är en av Europas största. Hamnen var platsen för Zeebryggeräden den 23 april 1918, då den brittiska Royal Navy satte den tyska inlandsflottbasen vid Brygge ur funktion. Admiral Roger Keyes planerade och ledde anfallet som stormade de tyska batterierna och sjönk fartygen i hamnen för att blockera ingången till basen för de sista sju månaderna av första världskriget.

De flesta av passagerarna som passerar genom hamnen kan antingen njuta av en lyxig kryssning eller överfart med färja till Hull och Rosyth i Storbritannien. Faciliteterna på porten inkluderar flera butiker, café och bekväma väntrum.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.