Boka en färja från/till Zeebrugge

Zeebrugge färjehamn i Belgien förbinder Hull i England med möjlighet att välja mellan upp till 7 överfarter per vecka. Restiden för Zeebrugge till Hull överfarten är 14 timmar 30 minuter och trafikkeras av P&O Ferries.

Zeebrugge hamnkarta

Klicka här för karta

Zeebrugge färjetjänster

 • P&O Ferries
  • 7 avgångar per vecka 14 tim 30 min
  • Få pris

Guide till Zeebrugge

Zeebrugge (som betyder "hav landning) är en hamnstad vid kusten i Belgien med en uppdelning av Brygge, där det finns den moderna hamnen. Den fungerar som en internationell hamn och en turistort längst havet med hotell, kaféer och stränder.
Zeebrugge har varit avgörande för Brygges förnyelse som en stad, som tyvärr förlorat sin hamn till igenslamning för hundratals år sedan. Byggandet av den nya hamnstaden i Zeebrugge började vid sekelskiftet 19-talet och stadens rykte som en konst och turistcentrum för norra Europa började med sin väckelse.
Marinan är också Belgiens viktigaste fiskehamn och grossistmarknaden fiskmarknaden som är en av de största i Europa.
Bortsett från att vara en färjeterminalen med färjor till England, tjänar hamnen som en central port för Europas bilindustrin och är viktig för import, hantering och lagring av energi, produkter i jordbruket och andra allmänn last.

Så här hittar du till Zeebrugge hamn

 • Zeebrugge hamn med bil

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Zeebrugge hamn med tåg/buss

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Zeebrugge hamnadress

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Zeebrugge övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Zeebrugge färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Zeebrugge övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!