COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Harwich - Hoek van Holland är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Holland

Rederier som åker mellan Harwich och Hoek van Holland

  • 16 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Harwich till Hoek van Holland

 • "Premiärresan "

  Mycket positiv upplevelse. Åkte nattfärjan från Harwich så den tidiga incheckningen gav gott om tid för middag innan avgång och sänggåendet . Trevlig och hjälpsam personal reception och restaurangen. Vad gäller hytten så blev jag överraskad av att endast en säng i tvåbäddshytten var Dux. Det visste inte ens receptionen??? Det står ju Dux på all hyttdörrar.... Trots detta var resan angenäm. Lars

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fin upplevelse ombord"

  Fantastiskt att få koppla av i lyxig hytt och fin restaurant efter en lång resa genom Europa. Mycket god mat och dryck. Rent och snyggt på båten. Snabb och effektiv boardning.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa - wifi?"

  Det var ett utmärkt sätt att resa på. Gillade verkligen bion och att det fanns mycket att underhålla sig med under tiden ombord. Det hade varit bra om de hade kunnat fix bättre WIFI eller såna fall ta bort det helt för det var så pass söligt. Bättre att ta bort servicen i såna fall om man inte ens kan anvädna den.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja"

  Stena färjan var väldigt trevlig och den var i tid. Ta Stena plus.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Harwich till Hoek van Holland

Harwich Hoek van Holland-rutten går mellan England och Holland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 16 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Harwich Hoek van Holland-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Harwich

Harwich är en stad och hamn i Essex, som ligger på den östra kusten vid Nordsjön. Staden ligger på flodmynningen av floden Stour och River Orwell som har lett till att den har en lång sjöfartshistoria till både militära och handelsflottan. Staden blev en flottbas 1652 och var starkt befäst med Harwich Redoubt, Beacon Hill batteri och Bath Side Batteri. Den gamla staden Harwich är ett naturskyddsområde med många historiska byggnader. Den närliggande staden Dovercourt, trots att den verkar mycket mer modern, förtjänar ett omnämnande i domedagsboken.

För närvarande ansluter internationell färjetrafik Harwich med Esbjerg i Danmark och även med Hoek van Holland. Lokalt finns passagerarfärjor och båttaxi ansluter Harwich med Shotley och Felixstowe. Ett stort antal kryssningsfartyg stannar nu i Harwich, och åker vidare till destinationer över hela världen inklusive hamnar i Storbritannien, Nordkap, Östersjön, Skandinavien och Medelhavet. Terminalanläggningarna har nyligen renoverats för att ge resenärerna rymliga lounger, butiker, ett växlingskontor och caféer och restauranger i de luftkonditionerade omgivningarna. Det finns också ett effektivt och strömlinjeformat incheckningssystem, vilket avsevärt minskar väntetiderna för fot- och bilpassagerare.


Guide till Hoek van Holland

Beläget i västra Nederländerna är Hoek van Holland en stad som ligger vid mynningen av Nieuwe Waterweg fartyget kanalen som rinner till Nordsjön. Stadens namn syftar på dess geografiska läge i sydvästra "hörnet" i Holland. Staden är av stor historisk betydelse. Tack vare sitt läge användes det av tyskarna för strategier som omfattade hamnen. Men det är också en underbar plats att besöka för strandälskare. Det finns sandstrand som går från Hook till Scheveningen vilket är ungefär arton kilometer bort. Det är en fantastisk plats att tillbringa några dagar med att njuta av solen och havet. Men du ska veta som har valt ut en sektion av stranden att användas av naturister så kanske det inte är för fega. Längs denna sträcka av sand hittar du också ett antal böljande dyner som bara väntar på att utforskas. Det mesta av detta område har utsett cykelvägar så det är bra om du har bestämt dig för att ta din cykel tillsammans.

Färjeterminalen i staden drivs av Stena Line, som driver en färjelinje till Harwich i Essex. Terminal faciliteter inkluderar en närbutik och café / bar. Alla färjor har en butik valutaväxling en informationsdisk video lounge och kasino ombord.