Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Hull hamn

 • Hull hamn med bil

  Från norr och väster följ antingen M62 eller A1079 till A63 och Hull centrum. Följ skyltarna till King George Dock & Ferries. Från söder följ A15 över Humber Bridge och sen sväng österut längs A63 till Hull centrum. Följ skyltarna till King George Dock & Ferries.

 • Hull hamn med tåg

  Hull Paragon station är ansluten till städer över hela landet. En buss avgår kl 17.15 från Hull Paragon station till King George Dock. Från King George Dock finns bussen avgår till Hull Paragon efter färjans ankomst. För mer information samt bokning, besök vår sida för Tåg till Hull.

 • Parkering vid Hull hamn

  Passagerare som reser till Europoort kan parkera i parkeringshuset. Det finns också tre öppna parkeringsområde framför terminalen, som kan användas av passagerare, som reser till Zeebrugge.

 • Hull hamnadress

  King George Dock, Hedon Rd, Kingston-upon-Hull, HU9 5PS

 • Hull övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Hull färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Hull övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Hull färjetjänster

Guide till Hull

Guide till Hull

Hull (Den fullständiga titeln är Kingston-upon-Hull) blev till år 1299, då den anlades som en hamnstad av Edward I. Det blev snabbt Englands ledande hamn och var fortfarande en viktig garnison när grindarna var stängd mot Karl I år 1642, den första allvarliga uppror av vad som skulle bli det engelska inbördeskriget. Den centrala Princes Dock sätter tonen för Hulls moderna renovering, de en gång övergivna vatten som nu är kantade av anlagda tegel och förbises av Princes Quay, en multi-tier, glas-spangled köpcentrum med uppfräschade marinan utanför. Tågstationen ligger på den västra sidan av staden på Ferensway, med busstationen strax norr ut. Den huvudsakliga turistbyrån ligger i centrum på Paragon Street vid Drottning Victoria Square.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.