Isles Of Scilly Travel
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Isles Of Scilly Travel

Isles of Scilly Travel har en passagerarfärja som seglar från Penzance hamn i Cornwall i sydöstra England till St Mary's hamn på västra sidan om St Mary's i ögruppen Scillyöarna.

Isles of Scilly färjeservice grundades 1920 med syftet att säkra en regelbunden färjelinje mellan det engelska fastlandet och öarna. Nära ett århundrade senare, seglar färjor dagligen från mars till november, med en seglingstid på under tre timmar.

Scillionian III färjan traffikerar överfarten och har varit i bruk sedan slutet på 70-talet. Fartyget har kapacitet för upp till 485 passagerare och ombord hittar du två caféer/barer som serverar en blandning av varma och kalla snacks, liksom varma drycker samt alkohol och läsk. Överfarten är också ett utmärkt tillfälle att se delfiner och såklart njuta av Cornwalls fantastiska kustlinje.

Med directferries.se kan ni hitta Isles Of Scilly Travel titabeller, resor och boka Isles Of Scilly Travel biljetter. Vi jämnför också Isles Of Scilly Travel med alternativa rederier.

Ombord Isles Of Scilly Travel

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.