Douglas
Heysham
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Douglas - Heysham är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Douglas till Heysham

Douglas Heysham-rutten går mellan Isle of Man och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Steam Packet. Färjor avgår upp till 12 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Douglas Heysham-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Douglas till Heysham färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Isle of Man till England
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Douglas till Heysham?

  Färjeresan från Douglas till Heysham tar ungefär 3h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Douglas till Heysham?

  Priserna för färjan mellan Douglas - Heysham varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 181 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Douglas - Heysham?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Douglas och Heysham, dessa är
  • Steam Packet
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Douglas - Heysham?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Douglas - Heysham, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Douglas - Heysham?

  Ja, mellan Douglas - Heysham kan du resan utan bil med
  • Steam Packet
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Douglas - Heysham?

  Ja, du kan resa med bil mellan Douglas - Heysham med
  • Steam Packet
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Douglas - Heysham?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Douglas till Heysham?

  Det är uppskattningsvis 93 sjömil mellan Douglas och Heysham.

Guide till Douglas

Douglas på Isle of Man är öns största stad och huvudstad. Staden ligger vid mynningen av floden Douglas som ingår i stadens hamn och handelshamn. Staden ligger också i en vik, Douglas Bay, och den är ungefär 3km lång. Staden är det viktigaste handelsnavet på ön för företag, finansiering, juridik, transport, shopping, nöjen och sjöfart.

Staden har ett antal attraktioner, inklusive Tower Refuge som är ett litet slott byggt på Conister Rock i Douglas Bay som en fristad för skeppsbrutna. Det finns också en hästdragen spårvagn som går längs strandpromenaden vid strandenterminalen till Manx Electric Railway och de ångtåg som tar dig de 24 kilometerna från Douglas järnvägsstationen till Port Erin på södra delen av ön. För motorracing fans, så finns det årliga Isle of Man TT motorcykelloppet som startar och slutar i staden.

Douglas Port är den primära och enda hamnen på Isle of Man, med tjänster som förbinder ön med de brittiska öarna och det irländska fastlandet. Färjeterminalen ligger vid vattnet, på Central Promenade, mitt i hjärtat av staden.


Guide till Heysham

Den charmiga kustbyn Heysham i Lancaster distriktet ligger i utkanten av Morecambe Bay bara några miles från både Lancaster och Morecambe. Den är full av attraktiva 1700-tals stugor och dess färgstarka blommor två gånger vunnit det Britain in Bloom Gold Small Village! Den brittisk landskapsmålare JMW Turner målade Heysham med en spektakulär Lakeland kuliss när han turnerade Lancashire tillbaka på 1790-talet. Det har förekommit någon form av uppgörelse i Heysham sedan stenåldern och därmed hela området är beströdd med fornlämningar, bland annat en av de finaste anglo-Viking platser i nordvästra England. Besökare till byn kan njuta av en promenad runt The Barrows, ett område med klippor där många verktyg och keramik föremål har hittats, vilket tyder på att det var en gång en gammal begravningsplats.

Isle of Man Steam Packet Company kör färjetrafik från Heysham till Douglas på Isle of Man. Det finns också en färjelinje till Irland.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.