Douglas
Liverpool Birkenhead
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Douglas Liverpool Birkenhead

Douglas Liverpool Birkenhead-rutten går mellan Isle of Man och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Steam Packet. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Douglas Liverpool Birkenhead-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Douglas till Liverpool Birkenhead färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Isle of Man till England
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Douglas till Liverpool Birkenhead?

  Färjeresan från Douglas till Liverpool Birkenhead tar ungefär 4h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Douglas - Liverpool Birkenhead?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Douglas och Liverpool Birkenhead, dessa är
  • Steam Packet
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Douglas - Liverpool Birkenhead?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Douglas - Liverpool Birkenhead, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Douglas - Liverpool Birkenhead?

  Ja, mellan Douglas - Liverpool Birkenhead kan du resan utan bil med
  • Steam Packet
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Douglas - Liverpool Birkenhead?

  Ja, du kan resa med bil mellan Douglas - Liverpool Birkenhead med
  • Steam Packet
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Douglas - Liverpool Birkenhead?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Douglas till Liverpool Birkenhead

 • "Besök"

  Åkte från Heysham till IOM och hade en väldigt bra överfart båda vägarna. Motorcyklen var väl säkrad. Satt i restaurangen som var bra och ren och bekväm. Inget att klaga på på en 4 hrs resa.

  'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Douglas

Douglas på Isle of Man är öns största stad och huvudstad. Staden ligger vid mynningen av floden Douglas som ingår i stadens hamn och handelshamn. Staden ligger också i en vik, Douglas Bay, och den är ungefär 3km lång. Staden är det viktigaste handelsnavet på ön för företag, finansiering, juridik, transport, shopping, nöjen och sjöfart.

Staden har ett antal attraktioner, inklusive Tower Refuge som är ett litet slott byggt på Conister Rock i Douglas Bay som en fristad för skeppsbrutna. Det finns också en hästdragen spårvagn som går längs strandpromenaden vid strandenterminalen till Manx Electric Railway och de ångtåg som tar dig de 24 kilometerna från Douglas järnvägsstationen till Port Erin på södra delen av ön. För motorracing fans, så finns det årliga Isle of Man TT motorcykelloppet som startar och slutar i staden.

Douglas Port är den primära och enda hamnen på Isle of Man, med tjänster som förbinder ön med de brittiska öarna och det irländska fastlandet. Färjeterminalen ligger vid vattnet, på Central Promenade, mitt i hjärtat av staden.


Guide till Liverpool Birkenhead

Liverpool är en stad som ligger på den östra sidan av Mersey mynning, i Merseyside i nordvästra England. Flera områden i Liverpools centrum beviljades världsarv status av UNESCO 2004. Liverpool Maritime Mercantile city inkluderar Pier Head, Albert Dock och William Brown Street. Liverpool är också hem för två Premier League fotbollsklubbar, Liverpool och Everton. Matcher mellan de två är kända som Merseyside derby. Den världsberömda Grand National tar även plats årligen på Aintree i utkanten av staden. Järnvägar, transatlantiska ångbåtar, kommunala spårvagnar och eltåg alla har banat väg för i Liverpool som typer av kollektivtrafik. År 1829 och 1836 de första järnvägstunnlar i världen byggdes i Liverpool. Från 1950 till 1951, körde världens första reguljära helikoptertjänst mellan Liverpool och Cardiff.

Hamnen i Liverpool är en av Storbritanniens största hamnar, som tillhandahåller passagerarfärjetrafiken över Irländska sjön till Belfast, Dublin och Isle of Man. Tjänsterna tillhandahålls av flera företag, bland annat Isle of Man Steam Packet Company, P & O Ferries och Stena Line. Under 2007 har en ny kryssningsterminal öppnades i Liverpool, som ligger vid sidan av Pier Head i stadens centrum.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.