Steam Packet
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Ferries kör gods, passagerar-och fordonstrafik mellan hamnen i Douglas och fyra hamnar i England, norra och södra Irland.

Snabba konventionella fartyg utgör en modern flotta. En året runt service för passagerare, fordon (inklusive bussar) och frakt fungerar mellan Heysham och Isle of Man.

Isle of Man Steam Packet Bolagets syfte är att ge konsekventa tjänster med bekväma och snabba passagetider och att erbjuda ett brett sortiment av rimliga priser resenärerna.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Steam Packets tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Ombord Steam Packet

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Steam Packet

 • "Bra service"

  Vi njöt av vår resa från Isle of Man. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Det fanns mycket utrymme också. Mycket bättre än att flyga. Anlände tidigt på båda resorna.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Besök"

  Åkte från Heysham till IOM och hade en väldigt bra överfart båda vägarna. Motorcyklen var väl säkrad. Satt i restaurangen som var bra och ren och bekväm. Inget att klaga på på en 4 hrs resa.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Isle of Man journey"

  Jag och min fru har rest över till Isle of Man många gänger - vi har alltid gillar vara resor med färjorna. Personalen är alltid trevliga och bra med. Bra resa!

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.