Dublin
Douglas
Färjor till Isle of Man
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Dublin till Douglas

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Dublin och Douglas. Sträckan mellan Dublin och Douglas trafikeras av Steam Packet. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Dublin och Douglas.

Tidtabeller Dublin till Douglas

Färjor mellan Dublin och Douglas avgår vanligtvis från Dublin, ca 10:15. Överfarten tar ungefär 2h 46m.

Färjepriser mellan Dublin och Douglas

Priserna på en överfast från Dublin till Douglas varierar oftast mellan 470kr och 6031kr*. Genomsnittspriset är 3230kr*. De billigaste priserna mellan Dublin och Douglas är ca 318kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1104kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5658kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Douglas och Dublin?

Det är ungefär 131.6 miles (211.8km) eller 114.4 sjömil mellan Dublin och Douglas.

Kan jag resa med bil mellan Dublin och Douglas?

Ja, med Steam Packet kan du resa med bil på sträckan mellan Dublin och Douglas. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Dublin och Douglas.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Dublin och Douglas?

Ja, fotpassagerare kan resa med Steam Packet mellan Dublin och Douglas.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Irland till Isle of Man
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Dublin - Douglas Sammanfattning av rutt
Land för avresa Irland
Destination Land STORBRITANNIEN
Antal operatörer 1
Operatörer Steam Packet
Genomsnittligt pris 3581 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 2h 47m
Snabbaste seglingstid 2h 45m
Första färjan 10:15
Sista färjan 11:15
Avstånd 114 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Dublin till Douglas?

  Färjeresan från Dublin till Douglas tar ungefär 2h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Dublin - Douglas?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Dublin och Douglas, dessa är
  • Steam Packet
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Dublin - Douglas?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Dublin - Douglas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Dublin - Douglas?

  Ja, mellan Dublin - Douglas kan du resan utan bil med
  • Steam Packet
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Dublin - Douglas?

  Ja, du kan resa med bil mellan Dublin - Douglas med
  • Steam Packet
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Dublin - Douglas?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Dublin till Douglas

 • "Bra service"

  Vi njöt av vår resa från Isle of Man. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Det fanns mycket utrymme också. Mycket bättre än att flyga. Anlände tidigt på båda resorna.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Isle of Man journey"

  Jag och min fru har rest över till Isle of Man många gänger - vi har alltid gillar vara resor med färjorna. Personalen är alltid trevliga och bra med. Bra resa!

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Dublin

Staden Dublin är den största staden och huvudstad på Irland och ligger i provinsen Leinster på östkusten vid mynningen av floden Liffey. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till vikingatiden, men började expandera snabbt under 1700-talet. Staden har miljontals turister varje år som kommer för att uppleva allt som staden har att erbjuda. En av de äldsta monumenten i staden är Dublin Castle som grundades år 1204 strax efter den normandiska invasionen. Många turister besöker också Trinity College för att se Book of Kells som är ett illustrerad manuskript skapat av irländska munkar ca år 800 f.kr. The Ha'penny Bridge; en gammal järnbro över floden Liffey är en av de mest fotograferade sevärdheterna i Dublin och anses vara ett av Dublins mest kända landmärken.

Dublins hamn är den mest trafikerade passagerarfärjehamnen i Irland, som betjänar 1,5 miljoner passagerare per år till destinationer i Storbritannien och Europa. Hamnen har tre terminaler och ligger vid mynningen av floden Liffey, som ligger ca 3 km från stadens centrum.


Guide till Douglas

Beläget på den östra kusten av ön, är Douglas på Isle of Man den största staden och erbjuder ett stort utbud av saker att du kan se och göra. Staden ligger i utkanten av en två mil svepande vik och sandstrand, där du kan promenera och ha full aktivitet. Besökare till staden kan ta en tur längs strandpromenaden på hästspårvagnar där en fantastisk utsikt ut över havet kan hittas.

För besökare som är intresserade av att utforska öns kulturarv, är Douglas ett mycket bra ställe att börja. The Story of Mann-leden, leder dig runt några av de mest ikoniska platserna, börjar vid Manx Museum. En tur till Great Union Camera Obscura på Douglas Head är också värt ett besök. För bensinälskare, besök TT Grandstand där du kan få ett fågelperspektiv över start- och mållinjen där cyklister försöker med ansträngande att cykla 37 ¾ mil Mountain Course.

The Steam Packet Company har båtar till Isle of Man från Heysham, Liverpool, Dublin och Belfast. Passagerare kan välja mellan konventionell färja, Ben-my-Chree, som driver hela året från Birkenhead, Heysham, Dublin och Belfast eller snabbfärjan, Manannan, som går mellan mars och november från Liverpool, Dublin och Belfast. Ombord båda fartygen resenärer kommer att hitta affärer, kaféer och barer samt exklusiva och verkställande lounger om du funderar på att resa med stil. Husdjur är också tillåtet på vissa färjelinjer.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.