Liverpool
Douglas
Färjor till Isle of Man
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Liverpool till Douglas

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 8 avångar i veckan mellan Liverpool och Douglas. Sträckan mellan Liverpool och Douglas trafikeras av Steam Packet. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Liverpool och Douglas.

Tidtabeller Liverpool till Douglas

Färjor mellan Liverpool och Douglas avgår vanligtvis från Liverpool, ca 03:15. Överfarten tar ungefär 2h 45m.

Färjepriser mellan Liverpool och Douglas

Priserna på en överfast från Liverpool till Douglas varierar oftast mellan 1256kr och 6707kr*. Genomsnittspriset är 4140kr*. De billigaste priserna mellan Liverpool och Douglas är ca 318kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1698kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5465kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Douglas och Liverpool?

Det är ungefär 112.0 miles (180.3km) eller 97.4 sjömil mellan Liverpool och Douglas.

Kan jag resa med bil mellan Liverpool och Douglas?

Ja, med Steam Packet kan du resa med bil på sträckan mellan Liverpool och Douglas. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Liverpool och Douglas.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Liverpool och Douglas?

Ja, fotpassagerare kan resa med Steam Packet mellan Liverpool och Douglas.

Liverpool till Douglas färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Isle of Man
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Liverpool - Douglas Sammanfattning av rutt
Land för avresa STORBRITANNIEN
Destination Land STORBRITANNIEN
Antal operatörer 1
Operatörer Steam Packet
Genomsnittligt pris 4238 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 8
Genomsnittlig seglingstid 2h 45m
Första färjan 03:15
Sista färjan 21:45
Avstånd 97 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Liverpool till Douglas?

  Färjeresan från Liverpool till Douglas tar ungefär 2h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Liverpool till Douglas?

  Priserna för färjan mellan Liverpool - Douglas varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 293 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Liverpool - Douglas?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Liverpool och Douglas, dessa är
  • Steam Packet
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Liverpool - Douglas?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Liverpool - Douglas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Liverpool - Douglas?

  Ja, mellan Liverpool - Douglas kan du resan utan bil med
  • Steam Packet
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Liverpool - Douglas?

  Ja, du kan resa med bil mellan Liverpool - Douglas med
  • Steam Packet
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Liverpool - Douglas?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Liverpool till Douglas?

  Det är uppskattningsvis 97 sjömil mellan Liverpool och Douglas.

Så tycker våra kunder om Färjor från Liverpool till Douglas

 • "Bra service"

  Vi njöt av vår resa från Isle of Man. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Det fanns mycket utrymme också. Mycket bättre än att flyga. Anlände tidigt på båda resorna.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Isle of Man journey"

  Jag och min fru har rest över till Isle of Man många gänger - vi har alltid gillar vara resor med färjorna. Personalen är alltid trevliga och bra med. Bra resa!

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Liverpool

Staden Liverpool ligger i nordvästra England i Merseyside, på östra sidan av Mersey Estuary. Stadens långa och rika historia med havet har bidragit till dess skiftande befolkning, hämtade från ett brett spektrum av folk, kulturer och religioner, särskilt från Irland. Staden hade 800 årsjubileum 2007 och var samma år var Europas kulturhuvudstad tillsammans med Stavanger Norge. På grund av sin koppling till The Beatles och andra grupper från Merseybeat eran, är staden märkt "World Capital City of Pop" av Guinness World Records. P.g.a. stadens rika kulturarv, blev delar av staden del av Unescos världsarvslista 2004.

Båda stränderna av floden Mersey används av hamnen i Liverpool, som är en av Storbritanniens främsta hamnar. Passagerarfärjeterminalerna finns på Liverpools sidan av floden. Terminalerna erbjuder begränsade men tillräckliga faciliteter som varuautomater med drycker och snacks. Super Seacat Fast Ferries erbjuder två dagliga avgångar till Irland med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Det finns också två dagliga avgångar till Dublin med en överfart på cirka åtta timmar, fem dagliga avgångar till Douglas på Isle of Man med en restid på 2 timmar och 30 minuter och två dagliga överfarter till Belfast i Nordirland med en restid på ungefär åtta timmar.

Birkenhead dockningssystem är en del av hamnen i Liverpool, som drivs av de Mersey Docks och Harbour Company. The Twelve Quays färjeterminal har gods- och persontrafik till Dublin på Irland och Belfast i Nordirland. The Mersey Ferry på Woodside driver en passagerartransport över floden Mersey till Liverpool. Under vintermånaderna, driver Isle of Man Steam Packet Company en tjänst från Birkenhead till Douglas, Isle of Man.


Guide till Douglas

Beläget på den östra kusten av ön, är Douglas på Isle of Man den största staden och erbjuder ett stort utbud av saker att du kan se och göra. Staden ligger i utkanten av en två mil svepande vik och sandstrand, där du kan promenera och ha full aktivitet. Besökare till staden kan ta en tur längs strandpromenaden på hästspårvagnar där en fantastisk utsikt ut över havet kan hittas.

För besökare som är intresserade av att utforska öns kulturarv, är Douglas ett mycket bra ställe att börja. The Story of Mann-leden, leder dig runt några av de mest ikoniska platserna, börjar vid Manx Museum. En tur till Great Union Camera Obscura på Douglas Head är också värt ett besök. För bensinälskare, besök TT Grandstand där du kan få ett fågelperspektiv över start- och mållinjen där cyklister försöker med ansträngande att cykla 37 ¾ mil Mountain Course.

The Steam Packet Company har båtar till Isle of Man från Heysham, Liverpool, Dublin och Belfast. Passagerare kan välja mellan konventionell färja, Ben-my-Chree, som driver hela året från Birkenhead, Heysham, Dublin och Belfast eller snabbfärjan, Manannan, som går mellan mars och november från Liverpool, Dublin och Belfast. Ombord båda fartygen resenärer kommer att hitta affärer, kaféer och barer samt exklusiva och verkställande lounger om du funderar på att resa med stil. Husdjur är också tillåtet på vissa färjelinjer.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.