Heysham
Douglas
Färjor till Isle of Man
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Heysham - Douglas är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Heysham till Douglas

Heysham Douglas-rutten går mellan England och Isle of Man. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Steam Packet. Färjor avgår upp till 13 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Heysham Douglas-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Heysham till Douglas färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Isle of Man
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Heysham till Douglas?

  Färjeresan från Heysham till Douglas tar ungefär 3h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Heysham till Douglas?

  Priserna för färjan mellan Heysham - Douglas varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 243 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Heysham - Douglas?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Heysham och Douglas, dessa är
  • Steam Packet
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Heysham - Douglas?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Heysham - Douglas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Heysham - Douglas?

  Ja, mellan Heysham - Douglas kan du resan utan bil med
  • Steam Packet
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Heysham - Douglas?

  Ja, du kan resa med bil mellan Heysham - Douglas med
  • Steam Packet
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Heysham - Douglas?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Heysham till Douglas?

  Det är uppskattningsvis 93 sjömil mellan Heysham och Douglas.

Så tycker våra kunder om Färjor från Heysham till Douglas

 • "Besök"

  Åkte från Heysham till IOM och hade en väldigt bra överfart båda vägarna. Motorcyklen var väl säkrad. Satt i restaurangen som var bra och ren och bekväm. Inget att klaga på på en 4 hrs resa.

  'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Isle of Man journey"

  Jag och min fru har rest över till Isle of Man många gänger - vi har alltid gillar vara resor med färjorna. Personalen är alltid trevliga och bra med. Bra resa!

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Heysham

Heysham är en by vid kusten nära Lancaster i grevskapet Lancashire i nordvästra England, som har utsikt över Morecambe Bay. Den charmiga kuststaden ligger bara några km från både Lancaster och Morecambe. Heysham är full av attraktiva 1700-talsstugor och dess färgstarka blomdisplayer har vunnit Britain in Bloom Gold Small Village två gånger! Två mycket märkbara landmärken nära byn är de två kärnkraftverken. Inom ett relativt litet område hittar du skog, öppna gräsmarker, sandstränder och djupa berg.

Isle of Man Steam Packet Company kör färjetrafik från Heysham till Douglas på Isle of Man. Det finns också färjelinje till Irland. Det finns både vanlig färja och expressfärja som traffikeras längs denna väg, med restider på 2 timmar och 3 timmar, 30 minuter respektive. Faciliteterna i hamnen inkluderar en lounge med en TV, varuautomater, en snackbar, en Little Chef restaurang, handikapptoaletter och en lekplats.


Guide till Douglas

Beläget på den östra kusten av ön, är Douglas på Isle of Man den största staden och erbjuder ett stort utbud av saker att du kan se och göra. Staden ligger i utkanten av en två mil svepande vik och sandstrand, där du kan promenera och ha full aktivitet. Besökare till staden kan ta en tur längs strandpromenaden på hästspårvagnar där en fantastisk utsikt ut över havet kan hittas.

För besökare som är intresserade av att utforska öns kulturarv, är Douglas ett mycket bra ställe att börja. The Story of Mann-leden, leder dig runt några av de mest ikoniska platserna, börjar vid Manx Museum. En tur till Great Union Camera Obscura på Douglas Head är också värt ett besök. För bensinälskare, besök TT Grandstand där du kan få ett fågelperspektiv över start- och mållinjen där cyklister försöker med ansträngande att cykla 37 ¾ mil Mountain Course.

The Steam Packet Company har båtar till Isle of Man från Heysham, Liverpool, Dublin och Belfast. Passagerare kan välja mellan konventionell färja, Ben-my-Chree, som driver hela året från Birkenhead, Heysham, Dublin och Belfast eller snabbfärjan, Manannan, som går mellan mars och november från Liverpool, Dublin och Belfast. Ombord båda fartygen resenärer kommer att hitta affärer, kaféer och barer samt exklusiva och verkställande lounger om du funderar på att resa med stil. Husdjur är också tillåtet på vissa färjelinjer.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.