Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Heysham hamn

 • Heysham hamn med bil

  Avsluta M6 J34 och följ A589 till Morecambe & Heysham för ca 5.5 km. Vid den andra rondellen ta A683 till Heysham, som är 5.5 km. Följ skyltarna mot hamnen, som ligger i den västra delen av Heysham stad.

 • Heysham hamn med tåg

  Heysham järnvägstationen ligger vid hamnen (endast 50 m från passagerarterminalen). North Western Trains erbjuder tåg som förbinder med de flesta färjeavgångar och -ankomster på dagen. Tåget ansluter med Intercity-tjänster, som går till Preston och Lancaster året runt, och på sommaren finns det även tjänster till Stockport via Manchester, Bolton och Preston. För mer information samt bokning, besök vår sida för Tåg till Heysham.

 • Heysham hamn med buss

  Stagecoach Ribble erbjuder en busstjänst från Combermore Road i Heysham. Det ligger ungefär med 10 minuters promenad till passagerarterminalen.

 • Parkering vid Heysham hamn

  Det finns parkeringplatser (på ägarens egen risk) bredvid terminalen och dessa bör inte förbeställas. Dagliga priser är från £3.

 • Heysham hamnadress

  Isle Of Man Steam Packet Company Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA32XE

 • Heysham övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Heysham färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Heysham övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Heysham färjetjänster

Guide till Heysham

Guide till Heysham

Heysham är en liten kustby nära Lancaster i grevskapet Lancashire. Det har utsikt över Morecambe Bay och har två kärnkraftverk som är synliga landmärken på kullarna i det omgivande området. Heysham dolda pärla är landansluten Heysham Village som är centrerad på en grupp av charmiga 1600-tals stugor. Bosättning här kan spåras tillbaka till förhistorisk tid. En promenad runt hamnen är en intressant och givande erfarenhet och en kort promenad upp Tithebarn Hill belönas med fantastisk utsikt.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.