COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dunkerque - Dover är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Dunkerque till Dover färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Dunkerque och Dover

  • 12 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Dunkerque till Dover

 • "Bra resa"

  Kunde åka med tidigare färjan både dit och hem så det var det värt. De frågade mig när jag kom till hamnen. Helt perfekt. Kom 3 hrs tidigt. Var väldigt nöjd med min resa. Snabb överfart. Maten var kanske inte det bästa.

  'D Class' travelled on D Class

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Kunde åka med tidigare färjan både dit och hem så det var det värt. De frågade mig när jag kom till hamnen. Helt perfekt. Kom 3 hrs tidigt. Var väldigt nöjd med min resa. Snabb överfart. Maten var kanske inte det bästa.

  'D Class' travelled on D Class

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dunkerque to Dover"

  Säker och punktlig överfart. Trevlig personal. Åker gärna igen med denna färja.

  'D Class' travelled on D Class

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa "

  Gick smidigt att åka med denna båt.. trevlig personal vid incheckning. God mat och trevlig miljö på båten.

  'D Class' travelled on D Class

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Dunkerque till Dover

Dunkerque Dover-rutten går mellan Frankrike och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, DFDS Seaways. Färjor avgår upp till 12 gånger dag med en resetid på ca 2 timmar.

Färjetrafiken på Dunkerque Dover-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Dunkerque

Dunkirk är en stad som ligger i Nordområdet i norra Frankrike och är beläget ca 10 km från den belgiska gränsen. Dunkirk är en industristad som livnär sig mycket på stål, livsmedel, olja raffinering, skeppsbyggnad och kemisk industri. Det är också den tredje största hamnen i Frankrike, efter Le Havre och Marseille. Stadens attraktioner inkluderar Musée Portuaire som visar utställningar av bilder om historia och närvaro av hamnen, Musée des Beaux-Arts, som har en stor samling av flamländska, italienska och franska målningar och skulpturer, och Carnival of Dunkirk.

Då det är en kuststad finns fisk och skaldjur ofta på menyerna. Då staden ligger bara 14,5km från den belgiska gränsen, är moules och frites vanliga liksom ostron och en mängd andra flamländska rätter med tungvrickande namn. Om shopping är det du söker efter ska du gå till centrum där du hittar en härlig mix av boutiquer runt Place Jean Bart. Besök också Centre Marine köpcentrum för att handla i franska modebutiker. Det finns också ett par stormarknader en liten bit från staden.

En enda färjelinje traffikerar från hamnen i Dunkerque till hamnen i Dover i England med 11 avgångar per dag.


Guide till Dover

Hamnstaden Dover ligger i sydöstra England, i grevskapet Kent. Här ligger en av landets mest trafikerade hamnar tack vare det strategiska läget vid Engelska Kanalen. Runt 16 miljoner passagerare, 2 miljoner lastbilar, 3 miljoner biler och motorcyklar och 86 000 bussar passerar genom hamnen varje år.

Style sjöng på 80-talet om "Dovers vita klippor i solnedgång", och det är onekligen en storslagen syn som möter en när man anländer hit med färja. En annan sevärdhet är 1100-talsslottet Dover Castle som vaktar staden. Slottet har beskrivits som "Nyckeln till England" på grund av sin militära betydelse under många århundraden, men det är även ett av Englands största slott.
Borgen, de hemliga tunnlarna och det omgivande landskapet är ett viktigt kulturminnesmärke som ägs av English Heritage.