Scilly-öarna

Såhär bokar du färjor från Scilly-öarna till England

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Scilly-öarna och England som traffikeras av 1 färjerederi – Isles Of Scilly Travel. St Mary's till Penzance färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar 45 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Scilly-öarna England överfarten mellan St Mary's och Penzance, då frekvens och restid kan variera.

Scilly-öarna-England-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Scilly-öarna till England

Om England:

England är den största och mest bosatta av de fyra 'hem nationerna' som gör upp Stor britannien.

Geografiskt sett definieras England som regionen i de centrala och södra delarna av Stor britannien med Skottland i norr, Wales i väst och norra Irland i väst över Irländska sjön.

England kan delas in i Norra England och Södra England med London i söder som huvudstad och center för finans och kultur.

Att resa med färja är ett väldigt populärt och väl utvecklat sätt att nå England, speciellt med besökare från Irland och norra Europa. Det är ändå en ö.

Med en nummer av färje portar som erbjuder förbindelser från Irland över irländska sjön, Frankrike över kanalen och Holland över nordsjön, är det inget under att korsningar till England och dess många världs klass portar drivs av några av de största, lyxigaste och mest väl kända rederier det finns.