Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Southampton hamn

 • Southampton hamn med bil

  Från M25 (London), så kör väg M3 i riktning mot Southampton. Följ sedan skyltar mot ”Ferries”, terminalen är belägen på Town Quay Road. Från den västra utfarten M27 J3, så följ M271 och sedan A3024 till Southampton. Följ sedan skyltar mot ”Ferries”, terminalen är belägen på Town Quay Road. Från öster, utfart M27 J7, följ a334 och sedan A3024 till Southampton. Följ sedan skyltar mot ”Ferries”, terminalen är belägen på Town Quay Road.

 • Southampton hamn med tåg

  Från London så går det regelbunden trafik från Waterloo (via Clapham Junction, Woking, Basingstoke, Winchester, och Southamptons flygplats) till Southampton Central. Resan tar drygt en timma. Det går också regelbunden tågtrafik från Skottland, Norra England, Midlands och Birmingham, Södra Wales via Bristol och Salisbury, Weymouth, Poole och Bournemouth såväl som tåg till Portsmouth och Brighton. Om du anländer med tåg till Southampton Central så kan ni nyttja CityLinks gratisbuss som går i skytteltrafik mellan stationen och Red Funnels terminal. För mer information samt bokning av biljett, besök vår sida för Tåg till Southampton.

 • Southampton hamn med buss

  National Express bussar går från Southamptons terminal till många städer runt hela Storbritannien. För mer information samt bokning, besök vår sida för Buss till Southampton.

 • Parkering vid Southamptons hamn

  Parkeringsmöjligheter finns ”Town Quay Triangle car park” bredvid Platform Road och Town Quay Road. Kommunen tillhandahåller fler parkeringar för allmänheten vid hamnområdet.

 • Southampton övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Southampton färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Southampton övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Southampton färjetjänster

Guide till Southampton

Guide till Southampton

En blick på kartan ger en uppfattning om den strategiska Southampton, som står på en triangulär halvö som bildas på den plats där floderna Itchen och Test strömmar in Southampton Water, 12 km inlopp från Solent. Visst nog, har Southampton figurerat i flera händelser: det bevittnade uttåg av Henrik V: s Agincourt-bunden armé, Pilgrim Fathers "avgång i Mayflower år 1620 och jungfrunresor för sådana fartyg som Queen Mary och Titanic. Andra världskriget drabbade Southampton särskilt hårt, på grund av dess strategiska betydelse som det stora industriområde på den södra kusten. Fickor av georgiska arkitektur är kvar, men mycket av staden jämnades.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.