Transmanche Ferries

Transmanche Ferries Newhaven Dieppe-färjan drivs nu av DFDS Seaways.

Newhaven är det närmaste brittiska porten till London och på kort avstånd från den berömda badorten Brighton medan Dieppe är idealiskt beläget i Haute-Normandie med snabba förbindelser till Paris och alla delar av norra Frankrike.

Transmanche Ferries kör året runt mellan Newhaven och Dieppe opererar med mycket bekväma och moderna fartyg se till att ni har en bra resa.

Directferries.se jämnför Transmanche Ferries tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Transmanche Ferries rutter och hamnar

Alla rutter med Transmanche Ferries

Omdömen om Transmanche Ferries

 • "Newhaven till Dieppe"

  Väldigt bekväm, rakt på det. Tack.

  Anonym' reste med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbar resa"

  Hade en bra service och en bra färja! Personalen var väldigt hjälpsamma och de hjälte till med allting. Rekommenderar den högt. Kommer att åka igen.

  Eva' reste med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa"

  Inte så bra upplevelse. Personalen var inte hjälpsamma. Toaletterna var smutsiga och stank illa. Loungen hade tagits över av några andra människor. Fick göra en madrass av kuddar. Wifi fanns men det fungerade inte. Färjelinjen borde verkligen fixas. Dåligt. Känns som om ingen bryr sig. Känns riktigt dåliga. Mörka tider. Och på toppen av det tog det nästan en timme att komma av och på färjan.

  Simon' reste med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lite si och så"

  Eftersom det är fyra timmar varje sätt måste du se till att du har saker att sysselsätta dig själv som det inte finns mycket att roa dig på resan. Om du planerar en tupplur, undvika bekväma sittplatser nära till lekplats av uppenbara skäl. Maten var standard på det hela - ganska tråkig baguetter men prisvärda - smärta au raisin var bra. Kaffe var anständigt. Skulle definitivt använda rutten igen som det är rimligt prissatt och ganska tyst.

  Anonym' reste med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre