COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Chora är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Skiathos till Chora färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sporaderna till Skopelos

Rederier som åker mellan Skiathos och Chora

  • 14 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 35 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Skiathos till Chora

 • "Besvärligt med bagaget på hemresan"

  Resan till Skopelos med flying cat gick jättebra, men tillbakaresan till Skiathos var besvärlig. Vi blev inte visade var vi skulle ställa väskorna så vi var tvungna att bära upp dom uppför en mycket brant trappa, mycket tungt och besvärligt!!! Önskvärt vore att personalen visade var väskorna skulle ställas, hade underlättat mycket!

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båtresa till skopelos"

  Fungerade utmärkt att boka färja hemifrån. Vänlig personal på plats.vi hade några timmar innan färjan skulle gå så då kunde man enkelt lämna in bagaget på ett ställe nära hamnen. Man fick betala en mindre summa pengar per timme o storlek på väska.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Skiathos till Chora

Skiathos Chora-linjen går mellan Sporaderna och Skopelos och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Hellenic Seaways kör upp till 14 gånger vecka, Anes Ferries 1 gånger per vecka, Golden Star Ferries 7 gånger per vecka, Aegean Flying Dolphins 6 gånger per vecka & SeaJets kör upp till 4 gånger vecka.

Det är totalt 32 avgångar vecka på sträckan Skiathos Chora mellan Sporaderna och Skopelos ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Skiathos

Den grekiska ön Skiathos ligger i nordvästra delen av Egeiska havet och är en del av Norra Sporadernas ögrupp. Ön ligger öster om Pelionhalvön i Magnesia på det grekiska fastlandet och väster om ön Skopelos. Öns kust präglas av vikar, uddar och halvöar. De södra och sydvästra delarna av ön är där de flesta städer är belägna eftersom terrängen är skonsammare än den mer robusta norra delen av ön. På en klar dag, är ön Skopelos väl synlig från Skiathos. Öns största stad ligger i nordöstra delen av ön och kallas också Skiathos.

En stor attraktion på ön är klostret bebådelsen, ibland kallad Evangelistria kloster, som är tillägnad Jungfru Maria och ligger på en sluttning ca 4 km norr om Skiathos stad. Klostret grundades 1794 och även om vissa av byggnaderna nu är ruiner, har kyrkan och logibyggnader restaurerats.

Skiathos är ansluten med konventionell färja och höghastighetfärja till Thessaloniki, de andra öarna i Sporaderna, öarna i Kykladerna och till Kreta.