Färja från Glossa till Volos

Glossa Volos-rutten går mellan Skopelos och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 11 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar 5 minuter när Anes Ferries servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 3 tim 30 min.

Det finns totalt 18 linjer att välja på vecka om du vill åka Glossa Volos-rutten mellan Skopelos och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Glossa och Volos

  • Hellenic Seaways
    • 11 avgångar per vecka 2 tim 5 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 7 avgångar per vecka 3 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Glossa Volos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Glossa Volos-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Volos

Den grekiska staden Volos är inte en gammal stad, men ruinerna i staden och omgivningarna går tillbaka till den tidigaste bosättningen på Balkanhalvön. Moderna Volos grundades på 1900-talet och mycket av staden förstördes av en jordbävning 1955, så de flesta av byggnaderna i staden har byggts om sedan dess. Vattnet är populärt bland lokalbefolkningen och turister, med kaféer och barer som ligger längs kajen. Volos arkeologiska museet har föremål från så långt tillbaka som bronsåldern och det kommunala museet i stadshuset har arbeten av moderna grekiska konstnärer. Också värt ett besök är St Contantine kyrkan, som är en vacker 1900-talsbyggnad i slutet av strandpromenaden. Två arkeologiska platser inte långt utanför staden erbjuder Mycenean eran ruiner. Dimini är den mindre men är bättre utvecklad. Sesklo är större och erbjuder vacker utsikt, men har inte grävts ut till fullo.