Färja från Glossa till Agios Konstantinos

Glossa Agios Konstantinos-rutten går mellan Skopelos och Grekland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 50 minuter.

Färjetrafiken på Glossa Agios Konstantinos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Glossa och Agios Konstantinos

  • Anes Ferries
    • 7 avgångar per vecka 4 tim 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Glossa Agios Konstantinos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Glossa Agios Konstantinos-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Agios Konstantinos

Agios Konstantinos är en stad i Phthiotida eller Phthiotis, i Grekland. Phthiotis täcker de norra och södra kuster med maliska viken, en vik av Egeiska havet. Den sträcker sig inåt landet mot väster längs dalen av floden Spercheios och i söder den täcker övre delen av Kefissos dalen. Det finns flera bergskedjor i Phthiotis, inklusive Othrys i nordost, Tymfristos i väster, Vardousia i sydväst, Oeta i söder och Kallidromo i sydost. Phthiotis var en region i det antika Grekland som täckte norra delen av den nuvarande regionala enheten Phthiotis och den södra delen av nuvarande Magnesia. Den sydöstra delen av nuvarande Phthiotis täcktes av den antika regionen Lokris, och den sydvästra delen var antikt Malis och Ainis.

Staden har en hamn med reguljära färjeförbindelser till öarna Skiathos, Skopelos och Alonnisos som ingår i Norra Sporadernas ögrupp.