Pireus till Agistri färja

Pireus Agistri rutten ansluter Athen med Saroniska och körs för tillfället av 2 rederier. Hellenic Seaways service kör upp till 4 gånger per dag med en resetid på runt 55 minuter när Saronic Ferries servicen kör upp till 16 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 35 min.

Så det är kombinerat 44 överfarter som erbjuds vecka på Pireus Agistri rutten mellan Athen och Saroniska. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Pireus - Agistri färjerederier

  • Hellenic Seaways
    • 4 Avgångar per dag 55 min
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 16 Avgångar per vecka 1 timme 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Agistri

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Pireus Agistri är en bil och 2 passagerare.

Pireus guide

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.

Agistri guide

Agistri är en grekisk ö som har bara ligger 55 minuter från hamnen i Pireus och ett stenkast från ön Egina. Ön ligger i Saroniska bukten och är täckt av växter och träd, med kristallklart vatten. Öns fyra samhällen, Megalochori, Skala, Limenaria och Metochi är idealiska för härliga sommarlov. Utforska ön så hittar tallskog, sandstränder, kristallklart vatten, traditionella färger, frid. Ön har också en livlig nattliv för de besökare som tycker om livliga barer och klubbar.

Alla båtar, konventionella färjor och Flying Dolphins till Agistri avgår från Gate 8 i hamnen i Pireus. Ön kan nås från Aegina av ett antal båtar på bara tio minuter. Dessa båtar inkluderar Angistri Express och ett antal små "taxibåtar".