Färja från Pireus till Agistri

Pireus Agistri-rutten går mellan Aten och Saroniska och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Saronic Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 1 timme 35 minuter när Aegean Flying Dolphins servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 45 min.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Pireus Agistri-rutten mellan Aten och Saroniska. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Pireus och Agistri

  • Saronic Ferries
    • Avgår 4 gånger per dag 1 timme 35 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • Avgår 4 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Agistri

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pireus Agistri-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.

Guide till Agistri

Agistri är en grekisk ö som har bara ligger 55 minuter från hamnen i Pireus och ett stenkast från ön Egina. Ön ligger i Saroniska bukten och är täckt av växter och träd, med kristallklart vatten. Öns fyra samhällen, Megalochori, Skala, Limenaria och Metochi är idealiska för härliga sommarlov. Utforska ön så hittar tallskog, sandstränder, kristallklart vatten, traditionella färger, frid. Ön har också en livlig nattliv för de besökare som tycker om livliga barer och klubbar.

Alla båtar, konventionella färjor och Flying Dolphins till Agistri avgår från Gate 8 i hamnen i Pireus. Ön kan nås från Aegina av ett antal båtar på bara tio minuter. Dessa båtar inkluderar Angistri Express och ett antal små "taxibåtar".