Aten (Pireus)
Agistri
Färjor till Saroniska
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Aten (Pireus) - Agistri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Pireus till Agistri

Pireus Agistri-rutten går mellan Aten och Saroniska och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Saronic Ferries trafikerar den här sträckan upp till 9 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 35 minuter när Aegean Flying Dolphins servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 45 minuter.

Det finns totalt 37 linjer att välja på vecka om du vill åka Pireus Agistri-rutten mellan Aten och Saroniska. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Saroniska
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Aten (Pireus) till Agistri?

  Färjeresan från Aten (Pireus) till Agistri tar ungefär 1h 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Aten (Pireus) till Agistri?

  Priserna för färjan mellan Aten (Pireus) - Agistri varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 68 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Aten (Pireus) - Agistri?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Aten (Pireus) och Agistri, dessa är
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Aten (Pireus) - Agistri?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Aten (Pireus) - Agistri, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Aten (Pireus) - Agistri?

  Ja, mellan Aten (Pireus) - Agistri kan du resan utan bil med
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Aten (Pireus) - Agistri?

  Ja, du kan resa med bil mellan Aten (Pireus) - Agistri med
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Aten (Pireus) - Agistri?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Saronic Ferries
 • Vad är avståndet från Aten (Pireus) till Agistri?

  Det är uppskattningsvis 20 sjömil mellan Aten (Pireus) och Agistri.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Agistri

Agistri är en grekisk ö som har bara ligger 55 minuter från hamnen i Pireus och ett stenkast från ön Egina. Ön ligger i Saroniska bukten och är täckt av växter och träd, med kristallklart vatten. Öns fyra samhällen, Megalochori, Skala, Limenaria och Metochi är idealiska för härliga sommarlov. Utforska ön så hittar tallskog, sandstränder, kristallklart vatten, traditionella färger, frid. Ön har också en livlig nattliv för de besökare som tycker om livliga barer och klubbar.

Alla båtar, konventionella färjor och Flying Dolphins till Agistri avgår från Gate 8 i hamnen i Pireus. Ön kan nås från Aegina av ett antal båtar på bara tio minuter. Dessa båtar inkluderar Angistri Express och ett antal små "taxibåtar".


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.