Saronic Ferries

Saronic Ferries ansluter skärgården som ligger strax utanför Peloponnesos i södra Grekland och hamnstaden Pireus nära Aten, och de erbjuder rutter till öarna Egina, Agistri, Methana och Poros.

Saronic Ferries flotta består av fyra stora fartyg som heter Phivos, Achaeos, Apollon Hellas och Poseidon Hellas. För att klara av öns popularitet för korta utflykter och dagsturer, har varje färja en kapacitet för över tusen passagerare och ett hundratals bilar, vilket innebär att Saronic Ferries har allt du behöver för en bekväm segling över Saroniska bukten.

Phivos genomgick en fullständig renovering under 2005 och har nu fem separata lounge områden, tre barer och massor av öppet däcksutrymme för den magnifika utsikten över Medelhavet. Achaeos, som byggdes 2007, är flottans mest moderna fartyg och erbjuder ett brett utbud av högteknologiska bekvämligheter och en lyxigt inredd interiör. Apollon och Poseidon Hellas, samtidigt som de är de mest konventionellt utformade färjor, har de största passagerarkapaciteten och rymliga utomhus sitt områden också.

Visa Saronic Ferries tidtabeller, priser och boka Saronic Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Saronic Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Saronic Ferries