Pireus till Poros färja

Pireus Poros rutten ansluter Aten med Saroniska och körs för tillfället av 2 rederier. Hellenic Seaways service kör upp till 4 gånger per dag med en resetid på runt 1 timme när Saronic Ferries servicen kör upp till 12 gånger per vecka med en resetid från 2 tim 35 min.

Så det är kombinerat 40 överfarter som erbjuds vecka på Pireus Poros rutten mellan Aten och Saroniska. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Pireus - Poros färjerederier

  • Hellenic Seaways
    • 4 Avgångar per dag 1 timme
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 12 Avgångar per vecka 2 tim 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Poros

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Pireus Poros är en bil och 1 passagerare.

Pireus guide

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.