Färja från Pireus till Poros

Pireus Poros-rutten går mellan Aten och Saroniska och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per dag med en restid på runt 55 minuter när Saronic Ferries servicen kör upp till 12 gånger per vecka med en resetid från 2 tim 40 min.

Det finns totalt 47 linjer att välja på vecka om du vill åka Pireus Poros-rutten mellan Aten och Saroniska. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Pireus och Poros

  • Hellenic Seaways
    • Avgår 5 gånger per dag 55 min
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 12 avgångar per vecka 2 tim 40 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Poros

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pireus Poros-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.