COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Poros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Saroniska

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Pireus och Poros

  • 5 Sailings Daily 55 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 2 hr 35 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Pireus till Poros

 • "Flying Cat"

  Utmärkt båtförbindelse! Reser alltid till Poros med Flying Dolphin/Flying Cat.

  'Flying Dolphins' travelled on Flying Dolphins

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Pireus till Poros

Pireus Poros-linjen går mellan Aten och Saroniska och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Hellenic Seaways kör upp till 5 gånger dag, Saronic Ferries 6 gånger per vecka & Alpha Lines kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 48 avgångar vecka på sträckan Pireus Poros mellan Aten och Saroniska ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.