COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Volos - Chora är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Skopelos

Rederier som åker mellan Volos och Chora

  • 14 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 24 Sailings Weekly 2 hr 35 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Volos till Chora

 • "Snabbt och bekvämt!"

  Snabb och bekväm överresa mellan Volos och Skopelos. Liten kiosk med smörgåsar och drycker.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Volos till Chora

Volos Chora-linjen går mellan Grekland och Skopelos och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Hellenic Seaways kör upp till 14 gånger vecka, Anes Ferries 1 gånger per vecka, Aegean Flying Dolphins 12 gånger per vecka & Aegean Flying Dolphins kör upp till 12 gånger vecka.

Det är totalt 39 avgångar vecka på sträckan Volos Chora mellan Grekland och Skopelos ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Volos

Den grekiska staden och hamnen i Volos ligger i Thessalien på det grekiska fastlandet och cirka 325 km norr om Aten och 215 km söder om Thessaloniki. Stadens hamn är regionens enda tillgång till havet och staden är huvudstad i Magnesiaregionen. Volos hamn är en av de nyaste hamnarna i Grekland där många av byggnader byggts efter 1955, när en jordbävning förstörde mycket av vad som var där innan. Universitetet i Thessalien ligger i staden som också är ett centrum för tillverkning, service och turism för regionen. Staden spelade en viktig roll i de olympiska spelen 2004 som sedan dess också har varit värd för andra idrottsevenemang som EM i friidrott. Staden var också värd för den 7:e internationella olympiaden för astronomi och astrofysik i juli och augusti 2013.

Staden anses vara en av de vackraste i Grekland och dess långa historia kan ses på byggnaderna. De många herrgårdarna, kommunala byggnaderna, museerna, tidiga industribyggnaderna och vackra kyrkorna samverkar alla till att göra Volos en plats värd att besöka.

Från stadens hamn avgår färjor till Skiathos, Alonissos, Glossa och Skopelos.