COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Konstantinos - Chora är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Skopelos

Rederier som åker mellan Agios Konstantinos och Chora

Färja från Agios Konstantinos till Chora

Hos Direct Ferries kan du jämföra Grekland till Skopelos färjor på Agios Konstantinos Chora färjerutt med vår snabba och enkla sökfunktion för tillgänglighet och bästa pris.

Använd vår Agios Konstantinos Chora färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Skopelos där seglingar på rutten Agios Konstantinos Chora är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Agios Konstantinos Chora online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Agios Konstantinos Chora Tider & Priser och klicka på sök.

Guide till Agios Konstantinos

Agios Konstantinos är en stad och en före detta kommun i Phthiotida, Grekland. Efter den administrativa delningsreformen 2011 blev den en del av kommunen Molos-Agios Konstantinos och räknas nu som en kommunal enhet. Staden har en hamn med regelbuden färjetrafik till öarna Skiathos, Skopelos och Alonnisos. Dessa öar är en del av norra sporadernas skärgård.

Öarna består mestadels av berg och är täckta av en matta av cypress, platan, ek och tall. Det är under detta som öns kullar behåller sin fuktighet som gör det möjligt för getter att beta. Radiskogen, som är den del av Natura 2000, är den äldsta skogen i Balkan. Låga ekträd är det som skogen mestadels består av.

Agios Konstantinos ligger 168 km nordöst om Aten och är en liten kustort med ca 2000 invånare. Staden har utvecklats över åren till en handelsstad och turistdestination delvis p.g.a. dess hamn. Besökare i staden gillar att ta det lugnt på stranden och strosa runt på gatorna och beundra den gamla arkitekturen och ta del av den lokala maten.