Anes Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Anes Ferries

ANES ferries är ett grekiskt färjeföretag som förbinder hamnarna i Volos, Pireus, Mantoudi och Glyfa på fastlandet till de populära semesteröarna Sporaderna och Saroniska öarna.

Företaget grundades 1979 för att skapa en länk mellan ön Symi och resten av landet, eftersom det fanns en växande oro att lokalbefolkningen skulle lämna ön. Så ANES, vars fullständiga namn är Anonymous Ferry Company of Symi, grundades för att öka turisttrafiken och stödja den lokala fraktverksamheten.

Flottan består av de helrenoverade fartygen Proteus och Agios Nektarios som erbjuder en lyxig och njutbar färd till Saroniska öarna och Sporaderna. Båda är stora kryssningsfartyg som rymmer över 400 passagerare och 100 fordon och ombord hittar du ett brett utbud av faciliteter med såväl utomhus utesittplatser som bekväma lounger inomhus.

De Saroniska öarna, som ligger i närheten av Aten, är ett populärt resmål bland greker som vill njuta av de vackra omgivningarna till ett billigt pris.

Vid Sporaderna, som ligger längre norrut, finner man några av Greklands bästa dykplatser.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Anes Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Anes Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Anes Ferries routes and ports

Omdömen om Anes Ferries

 • "Fin resa!"

  Fantastiskt väder 17 grader. Bra service. Fin besättning. Duglig säkerhet . Allt var Bra!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Anes ferriy"

  Bra och billig färja, hårda stolar

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Service"

  Super bra ombonade min biljett utan problem. Allt var på tid, bra service ombord.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Rhodos-Symi"

  Snabb och smidig överfart.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.