Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Skiathos hamn

  • Skiathos övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Skiathos färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Skiathos övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Skiathos färjetjänster

Guide till Skiathos

Vad kan man göra på Skiathos?

Precis som många andra grekiska öar är Skiathos känd för sina stränder och turkosblå vatten. Trots sin lilla storlek och befolkningsmängd finns här hela 60 gyllene sandstränder att välja bland. De flesta besökare än unga semesterfirare från Europa som tillbringar eftermiddagarna på stranden innan de beger sig in till staden där det finns flera barer och nattklubbar. Koukounaries är den mest välkända och populära stranden (och utsedd av Apollo till en av Europas bästa). Den långa, finkorniga stranden lockar till sig floder av turister under juni-augusti som hoppas på en snygg medelhavsbränna. Till den lilla ön kommer man framförallt för strändernas skull, men hyr man en bil kan man utforska det vackra klostret Evangelistria uppe i bergen och äta lunch på en taverna med fantastisk utsikt över ön. Inne i Skiathos stad finner man Agios Nikolaos kyrka och klocktorn. Man kan även besöka ruinerna av slottet ’Il Kastro’ som grundades på 1300-talet.

Hur tar man sig runt på Skiathos?

Det går regelbundna bussar runt ön. Man kan också ta taxi eller hyra bil eller skoter.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.