Minoan Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Minoan Lines

Minoan Lines är ett ledande grekiskt rederi som förbinder nationella och internationella hamnar i komfort och stil.

Minoan Lines driver en flotta av moderna höghastighetsfärjor och styrs med en kundorienterad filosofi, vilket har gett dem toppbetyg bland passagerare år efter år sedan företaget grundandes 1972.

Flottan består av de snabbaste kryssningsfartygen i Medelhavet och bemannas av en välutbildad besättning för att ge dig en så avkopplande resa som möjligt.

Ombord hittar du några av de bästa faciliteterna inom färjesektorn, inklusive ett stort utbud av hytter du kan hyra, lounger och barer, shopping, lekplatser, pooler, diskotek, biografer och mycket mer. Att resa med Minoan Lines kan jämföras med att vistas på en lyxig semesterort och din semester börjar så fort du kommit ombord.

Directferries.se jämnför Minoan Lines tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Minoan Lines

 • "Mellan öarna"

  Underbar tur på havet

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fräsch snabb färja med bra service"

  Färjan var fräsch, avgick i tid, bordningen gick smärtfritt och personalen var hjälpsam. Hytten var liten men fräsch. Lite jobbigt att anlända redan 6.30 och online checkin fungerade inte.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "bilsemester"

  helt ok bra standard mycket bättre en första gången, vi åkte då med annat bolag och det var inte bra. Minoan lines kan jag rekommendera och kommer att resa fler gånger med dom.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Cool resa"

  Jag var imponerad på lyxen. Det var värt sitt pris. Det var bra. Det enda dåliga var att man inte kunde släcka ner ljuset underr natten där vi satt.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.