Heraklion
Milos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Heraklion till Milos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Heraklion och Milos. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Minoan Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Heraklion och Milos.

Tidtabeller Heraklion till Milos

Färjor mellan Heraklion och Milos avgår vanligtvis från Heraklion, ca 09:30. Överfarten tar ungefär 4h 40m.

Färjepriser mellan Heraklion och Milos

Priserna på en överfast från Heraklion till Milos varierar oftast mellan 1187kr och 3961kr*. Genomsnittspriset är 2126kr*. De billigaste priserna mellan Heraklion och Milos är ca 635kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1932kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3740kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Milos och Heraklion?

Det är ungefär 99.1 miles (159.5km) eller 86.1 sjömil mellan Heraklion och Milos.

Kan jag resa med bil mellan Heraklion och Milos?

Ja, med Anek Lines, Minoan Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Heraklion och Milos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Heraklion och Milos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Heraklion och Milos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Minoan Lines mellan Heraklion och Milos.

Heraklion till Milos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kreta till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Crete (Heraklion) - Milos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Minoan Lines
Genomsnittligt pris 2168 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 4h 41m
Snabbaste seglingstid 4h 15m
Första färjan 09:30
Avstånd 86 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Heraklion till Milos?

  Färjeresan från Heraklion till Milos tar ungefär 7h 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Heraklion - Milos?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Heraklion och Milos, dessa är
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Heraklion - Milos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Heraklion - Milos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Heraklion - Milos?

  Ja, mellan Heraklion - Milos kan du resan utan bil med
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Heraklion - Milos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Heraklion - Milos med
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Heraklion - Milos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Anek Lines
  • Minoan Lines

Så tycker våra kunder om Färjor från Heraklion till Milos

 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på den grekiska ön Kreta och är en av de största städerna i Grekland. Knossos är den viktigaste arkeologiska platsen på Kreta, och ligger cirka 5 km sydöst om staden. Det var kung Minos slot och enligt mytologin, Minotaurens hem. Palatset byggdes omkring 1900 f.Kr., under resterna av en neolitisk bosättning.

Det enorma arkeologiska museet, omvandlat från en gammal kraftstation, på hörnet av det centrala torget Eleftherias, har samlat många av fynden från Knossos, Archanes, Festos, Zakros och många andra arkeologiska platser på Kreta. Museet spänner över en period som börjar flera tusen år sedan, genom den minoiska, efter Minoan och senare perioder. Populära höjdpunkter är Festos-skivan, klassiska grekiska och romerska skulpturer, freskomålningar, smycken, väggmålningar och keramik.

Heraklion är en viktig hamn för passagerarfartyg och last. Resenärer kan ta färjor och båtar från Heraklion till destinationer såsom Santorini, Ios Island, Paros, Mykonos och Rhodos. Det finns också flera dagliga färjor till Pireus, hamnen i Aten på grekiska fastlandet.


Guide till Milos

Den grekiska ön Milos är den mest västerländska ön i Kykladerna ögrupp. Den har cirka 5.000 invånare utspridda över 7 små städer (som Adamas Plaka. Milos är känd för de flesta som den plats där statyn av Venus eller Aphroditesom nu är i Louvren i Paris upptäcktes. Det är först nyligen som turismen har märkt de vackra stränderna i denna kykladiska ön, med dess klippor och sitt kristallklara vatten. Milos är också kallad "ön av färger" tack vare sina fantastiska skönhet av vulkaniskt ursprung.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus i Aten alla de kykladiska öarna Dodekaneserna och Kreta med färjor och höghastighets katamaraner. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar i Milos den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.