COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Milos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Pireus och Milos

  • 1 avgång(ar) per vecka 5 tim 20 min
  • Få pris
  • 13 avgångar per vecka 3 tim 55 min
  • Få pris
  • 14 avgångar per vecka 2 tim 55 min
  • Få pris
  • 4 avgångar per vecka 6 tim 5 min
  • Få pris
  • 2 avgångar per vecka 3 tim 45 min
  • Få pris
  • 7 avgångar per vecka 2 tim 45 min
  • Få pris

Så tycker våra kunder om Färjor från Pireus till Milos

 • "Bra resa"

  Proŕfsig resa

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Pireus till Milos

Pireus Milos-linjen går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 6 rederier. Anek Lines kör upp till 1 gånger vecka, Aegean Speed Lines 13 gånger per vecka, SeaJets 14 gånger per vecka, Zante Ferries 4 gånger per vecka, Minoan Lines 2 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 41 avgångar vecka på sträckan Pireus Milos mellan Aten och Kykladerna ombord 6 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Milos

Den grekiska ön Milos är den mest västerländska ön i Kykladerna ögrupp. Den har cirka 5.000 invånare utspridda över 7 små städer (som Adamas Plaka. Milos är känd för de flesta som den plats där statyn av Venus eller Aphroditesom nu är i Louvren i Paris upptäcktes. Det är först nyligen som turismen har märkt de vackra stränderna i denna kykladiska ön, med dess klippor och sitt kristallklara vatten. Milos är också kallad "ön av färger" tack vare sina fantastiska skönhet av vulkaniskt ursprung.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus i Aten alla de kykladiska öarna Dodekaneserna och Kreta med färjor och höghastighets katamaraner. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar i Milos den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.