Cyclades Fast Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries erbjuder dagliga överfarter från Rafina på Greklands sydöstra kust till Kykladöarna Andros, Paros, Naxos, Mykonos och Tinos i Egeiska havet och från Pireus till Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Santorini och Heraklion.

Cyclades Fast Ferries är en av de mest välkända operatörerna i Grekland och har konsekvent uppfyllt kraven på en ständigt föränderlig marknad genom att investera i chefer på hög nivå som regelbundet träffar passagerare för att bedöma hur företaget kan förbättras. Bakom denna strategi ligger en grundläggande vision om en kvalitativ reseupplevelse, tillförlitlighet och säkerhet, med ambitionen att bli förstahandsvalet för resenärer från Rafina och Pireus till Kykladerna och Kreta.

Cyclades Fast Ferries flotta består av fyra fartyg, nämligen Ro Pax-färjorna Theologos P, Ekaterini P och Fast Ferries Andros samt Ro Pax höghastighetsfartyg Thunder, och transporterar dig alltid konsekvent, säkert och pålitligt från Rafina till Andros på under två timmar, från Mykonos till Tinos på bara en halvtimme och många fler, med hisnande vyer över det glittrande Egeiska havet.

Använd directferries.co.uk för att hitta Cyclades Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka Cyclades Fast Ferries färjebiljetter. Letar du efter de lägsta priserna för din destination? Oroa dig inte, vi jämför också Cyclades Fast Ferries med alternativa färjebolag.

Använd directferries.se för att hitta Cyclades Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Cyclades Fast Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Cyclades Fast Ferries med alternativa rederier.

Alla rutter med Cyclades Fast Ferries

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Cyclades Fast Ferries

 • "Härlig sjöresa"

  En lugn färd. Vill rekommendera businessklass där det var tyst o lugnt o perfekt service med mat o dryck. Kostar en liten slant men är absolut värt det. På övriga delar av färjan är det tjockt med folk o mycket hög ljudvolym. Vi satt skönt, åt gott o kom fram utvilade.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa Naxos Tinos "

  Resan var bra men det skulle underlätta mycket om man fick biljetten digitalt. Svårt att hitta var man kunde få ut biljetten. Flera resebyråer skyltade med er logga men hade inte längre avtal. Detta har stressande. Skyltningen till hamnen kunde varit bättre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Direct Ferries: Mykonos till Tinos"

  Hade absolut inga problem men min färja eller bokningen med Direct ferries. Kan rekommendera Direct ferries och Cyclades fast ferries. BM.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stjärnan i Egeiska havet"

  Denna färja är för mig det bästa och den mest bekväma färjan att ta sig över bland de grekiska öarna! Besättningen är perfekt, passagerarna märker att det finns mycket träning som pågår hos besättningen, du känner dig verkligen säkert ombord den här stjärnan i Egeiska havet! Maten i storköket är bara awesome! (särskilt spenat ost paj) Punktlighet är aldrig en fråga om detta fartyg är det helt enkelt det perfekta sättet att resa! 5 Stjärnor + för detta fartyg och dess besättning!

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.