Cyclades Fast Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries sköter dagliga överfarter från Rafina på Greklands sydostkust till öarna Andros, Tinos och Mykonos i ögruppen Cykladerna i Egeiska havet.

Färden från Rafina till Anros tar mindre än två timmar och resan från Mykonos till Tinos bara en halvtimme på Medelhavets gnistrande, klarblå vatten.

Flottan består av två skepp, Theologos P är den större av dem med plats för 1200 passagerare och Ekaterini P har plats för 1100. Ombord båda fartygen finns bekväma lounger och stora bildäck, och marschfarten ligger på 22 knop.

Använd directferries.se för att hitta Cyclades Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Cyclades Fast Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Cyclades Fast Ferries med alternativa rederier.

Alla rutter med Cyclades Fast Ferries

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Cyclades Fast Ferries

 • "Härlig sjöresa"

  En lugn färd. Vill rekommendera businessklass där det var tyst o lugnt o perfekt service med mat o dryck. Kostar en liten slant men är absolut värt det. På övriga delar av färjan är det tjockt med folk o mycket hög ljudvolym. Vi satt skönt, åt gott o kom fram utvilade.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa Naxos Tinos "

  Resan var bra men det skulle underlätta mycket om man fick biljetten digitalt. Svårt att hitta var man kunde få ut biljetten. Flera resebyråer skyltade med er logga men hade inte längre avtal. Detta har stressande. Skyltningen till hamnen kunde varit bättre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Direct Ferries: Mykonos till Tinos"

  Hade absolut inga problem men min färja eller bokningen med Direct ferries. Kan rekommendera Direct ferries och Cyclades fast ferries. BM.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stjärnan i Egeiska havet"

  Denna färja är för mig det bästa och den mest bekväma färjan att ta sig över bland de grekiska öarna! Besättningen är perfekt, passagerarna märker att det finns mycket träning som pågår hos besättningen, du känner dig verkligen säkert ombord den här stjärnan i Egeiska havet! Maten i storköket är bara awesome! (särskilt spenat ost paj) Punktlighet är aldrig en fråga om detta fartyg är det helt enkelt det perfekta sättet att resa! 5 Stjärnor + för detta fartyg och dess besättning!

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.