Tinos
Naxos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Tinos till Naxos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 11 avångar i veckan mellan Tinos och Naxos. Denna sträcka trafikeras av 5 rederier, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Tinos och Naxos.

Tidtabeller Tinos till Naxos

Färjor mellan Tinos och Naxos avgår vanligtvis från Tinos, ca 11:15. Överfarten tar ungefär 1h 46m.

Färjepriser mellan Tinos och Naxos

Priserna på en överfast från Tinos till Naxos varierar oftast mellan 420kr och 1665kr*. Genomsnittspriset är 1015kr*. De billigaste priserna mellan Tinos och Naxos är ca 420kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 988kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1746kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Naxos och Tinos?

Det är ungefär 33.3 miles (53.6km) eller 28.9 sjömil mellan Tinos och Naxos.

Kan jag resa med bil mellan Tinos och Naxos?

Ja, med Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Tinos och Naxos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Tinos och Naxos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Tinos och Naxos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, SeaJets mellan Tinos och Naxos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Tinos - Naxos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 5
Operatörer Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines & SeaJets
Genomsnittligt pris 1051 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 11
Genomsnittlig seglingstid 1h 46m
Snabbaste seglingstid 1h 10m
Första färjan 11:15
Sista färjan 16:50
Avstånd 28 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Tinos till Naxos?

Färjeresan från Tinos till Naxos tar ungefär 1h 26m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Tinos till Naxos?

Priserna för färjan mellan Tinos - Naxos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 89 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tinos - Naxos?

4 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tinos och Naxos, dessa är
 • Hellenic Seaways
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tinos - Naxos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tinos - Naxos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Tinos till Naxos?

Det är uppskattningsvis 28 sjömil mellan Tinos och Naxos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Tinos till Naxos

 • "Båtresa till skopelos"

  Fungerade utmärkt att boka färja hemifrån. Vänlig personal på plats.vi hade några timmar innan färjan skulle gå så då kunde man enkelt lämna in bagaget på ett ställe nära hamnen. Man fick betala en mindre summa pengar per timme o storlek på väska.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Satisfied"

  Snabb och smidig ombordgång. Lite trångt för bagage.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nöjd!"

  Bra förbindelse mellan Skopelos och Skiathos!!

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Tinos

Tinos är en grekisk ö i Egeiska havet och utgör en del av Kykladernas ögrupp. Dess närmaste grannöar är Andros, Delos och Mykonos. Under antiken var ön känd som Opiussa och Hydroessa. Kyrkan av Jungfru Maria eller Evangelistriakyrkan vid Hora är den mest kända och bland de mest storslagna kyrkorna i Grekland. Den byggdes mellan 1823 och 1831 på den plats där den ortodoxa Bilden av Jungfru Maria hittades, efter en vision från nunna Pelagia (som senare erkändes som ett helgon). Den rymliga templet är av traditionell arkitektur med många valv och består av en byggnad i två våningar och många mindre byggnader i sin innergård, som innehåller konstföremål, kyrkliga föremål och andra ädla historiska föremål. En annan plats på ön värt ett besök är klostret i Lady of Angels på Kechrovouni som byggdes efter att tre systrar hade samma vision: en kvinna, jungfru Maria, berättade för dem att bygga ett kloster på en viss punkt vid Kechrovouni, där det var ett konstigt ljus.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.


Guide till Naxos

Den grekiska ön Naxos ligger i Egeiska havet och är en del av Kykladerna ögrupp. Det är en ö av kultur, med många inslag av det klassiska Grekland tydligt närvarande. Under årens lopp har det utseendemässigt av Naxos har också starkt influerad av sina Byzantium, frank och venetianska förflutna, som alla har lämnat något helt unikt och annorlunda. Naxos har särskilt bördig jord och producerar enorma skördar av både oliver och vindruvor, och sin egen Naxian vin har blivit något av en specialitet för ön. Med charmiga bergsbyar, fantastiska stränder och oändligt grekisk solsken, är det lätt att se varför ön har blivit så populärt.

Det finns mycket mer till Naxos än sina stränder och kuster, med ett utbud av naturliga attraktionerna som ligger runt Hora historiska centrum, såsom dess venetianska borgen, och inom Tragaea regionen och dess otaliga charmiga byar. Filoti är den största av alla byar inom Tragaea och står vid sidan berget Zeus. En annan anmärkningsvärd bergsby på Naxos är Apiranthos, intill berget Fanari, där enkel grekisk arkitektur och en trio av museer väntar. Vandring är ett populärt tidsfördriv i bergen, med ett antal rekommenderade spår tillgängliga, passande alla förmågor.

Öns porten är också beläget i Chora. Från hamnen färjorna avgår i Pireus Aten) och de andra öarna i Kykladerna.


Tinos till Naxos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Cyclades Fast Ferries 11:30 13:35 2 timmar 5 minuter Varje dag
SeaJets 16:50 18:50 2 timmar Varje dag

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.